ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Σπουδαία υπόθεση η ανανέωση Κακά"

Αντσελότι: "Σπουδαία υπόθεση η ανανέωση Κακά"
Αντσελότι-Μίλαν

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση του συμβολαίου του Κακά εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Ιταλούς διαιτητές

"Είναι σπουδαίο πράγμα για αυτόν και τον σύλλογο. Ο Κακά γίνεται σιγά σιγά σύμβολο αυτής της ομάδας", τόνισε ο 48χρονος Ιταλός τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε:

"Δεν νομίζω ότι εξωτερικοί παράγοντες (βλ.ενδιαφέρον από Ρεάλ και Τσέλσι) τον έκαναν να πάρει γρηγορότερα την απόφαση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ήταν απλά επιθυμία του παίκτη και επιθυμία του συλλόγου. Ο Κακά είναι ηγετική φυσιογνωμία, καθώς έχει ταλέντο και ταμπεραμέντο.

Προπονείται σκληρά και ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος την Τρίτη κόντρα στην Άρσεναλ".

Ο τεχνικός της Μίλαν κατέθεσε επίσης την άποψή του για το θέμα της διαιτησίας, με αφορμή τα παράπονα πολλών ομάδων για την αντιμετώπιση που έχουν από τους "άρχοντες των αγώνων", δηλώνοντας ευθαρσώς ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ορίζονται για να διευθύνουν τους αγώνες.

"Το πρωτάθλημα είναι δίκαιο, ακόμα και αν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις δείχνουν να είναι λανθασμένες. Θα πρέπει επίσης να κοιτάζουμε τα θετικά.

Ο Νίκολα Ριτσόλι ήταν τέλειος στο Τορίνο-Γιουβέντους. Δεν θεωρείται ο κορυφαίος ρέφερι και δεν είναι συνηθισμένος να σφυρίζει μεγάλους αγώνες, όμως ήταν εξαιρετικός.

Το να ορίζεις διαιτητές είναι μία πολύπλοκη δουλειά. Στην Κατάνια, οι διαιτητές χειρίστηκαν καλά τις μεγάλες φάσεις, όμως υπήρχαν πολλά σφυρίγματα.

Στην Ιταλία το παιχνίδι σταματάει πολύ συχνά και αυτή είναι η κυριότερη διαφορά με την υπόλοιπη Ευρώπη", κατέληξε στις δηλώσεις του.















TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ