ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πολύ κοντά σε συμφωνία με Ολυμπιακό"

"Πολύ κοντά σε συμφωνία με Ολυμπιακό"
Μπελουσι

Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει δήλωσε στο SPORT 24 ο μάνατζερ του Μπελούτσι, Αλμπέρτο Μέο

''Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Με την Ρίβερ Πλέιτ έχει σχεδόν κλείσει η συμφωνία. Το μόνο κομμάτι που απομένει να οριστικοποιηθεί είναι η συμφωνία της ελληνικής ομάδας με τον Φερνάντο'' είπε στο SPORT 24 ο ατζέντης του Μπελούτσι, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο μέσος της Ρίβερ Πλέιτ δεν πρόκειται να έλθει στην Ελλάδα πριν από τις 27 Δεκεμβρίου.

''Ο Φερνάντο θέλει να περάσει τις γιορτές με την οικογένεια του και μετά να αποχωρήσει από την Αργεντινή'' ανέφερε ο Μέο δίνοντας ουσιαστικά happy end στο μετεγγραφικό σίριαλ του Ολυμπιακού.

Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα το SPORT 24 η D-DAY της μάχης με τον Μπελούτσι θα είναι η αυριανή. Λόγω της διαφοράς ώρας με την Αργεντινή λογικά τα ευχάριστα, εκτός απροόπτου, νέα θα γίνουν γνωστά στην Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ο Μέο πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, δεν είναι ικανοποιημένος από την τροπή που έλαβαν τα πράγματα, μιας και κατά δική του παραδοχή δεν τον έχει πλησιάσει κανείς από τον Ολυμπιακό, όπως συνέβη λόγου χάρη με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα μαζί του.

Τις τελευταίες ώρες πάντως γίνεται λόγος για εμπλοκή και της Φιορεντίνα στην απόκτηση του Μπελούτσι αλλά μοιάζει δύσκολο να ανατρέψει τα δεδομένα μιας υπόθεσης που φαίνεται να έχει τελειώσει.

Π. Κόκκαλης: "Ο Άγιος Βασίλης ξέρει"



Την ευκαιρία να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς είχε την Πέμπτη η "οικογένεια" της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μεταξύ άλλων, παρών στη γιορτή ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Πέτρος Κόκκαλης, που ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Τις ευχές του έδωσε και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν επίσης ο προπονητής, Τάκης Λεμονής, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς.

Πέτρος Κόκκαλης: "Χρόνια πολλά με υγεία και καλές γιορτές. Αυτές οι γιορτές μας φέρνουν καλές αναμνήσεις. Ο Άγιος Βασίλης είναι εδώ και ξέρει (σ.σ. σε ερώτηση σχετική με τον Μπελούτσι). 'Ολες οι ομάδες είναι δύσκολες (σ.σ. για την κλήρωση του Champions League). Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια".

Λουτσιάνο Γκαλέτι: "Το δώρο του Αγίου Βασίλη θα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά στην κλήρωση του Champions League, όλες οι ομάδες είναι πολύ δύσκολες. Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην Ελλάδα και με αγκάλιασε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι με τον Ολυμπιακό στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στη Λάρισα. Θέλουμε δύο νίκες ως το τέλος του 2007 για να κλείσουμε ιδανικά τη χρονιά".















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ