ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει Μπελούτσι ο Ολυμπιακός

Πλησιάζει Μπελούτσι ο Ολυμπιακός
Μπελουσι

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, η Παρασκευή (21/12) είναι η κρίσιμη μέρα για τον Μπελούτσι

Χθες (19-12-07), η Πόρτο ανακοίνωσε στον επίσημο δικτυακό της τόπο, πως ουδέποτε κατέθεσε πρόταση στην Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούτσι, όπως υποστήριζαν αργεντίνικα, πορτογαλικά και ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Σε μια αποστροφή της ανακοίνωσης πάντως σημειώνεται πως πρόταση δεν έχει κατατεθεί «προς το παρόν», φράση που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η Πόρτο να «πολεμήσει» για την απόκτηση του 24χρονου μέσου.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης αυτή η εξέλιξη δείχνει ότι η Πόρτο χάνει τον ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός, η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Μπελούτσι, φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 από την Αργεντινή ο σκόπελος που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Μπελούτσι, είναι ο ατζέντης του Αλμπέρτο Μέο. Ο Μέο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα και επιθυμεί να στείλει εκεί τον παίκτη.

Κάτι που δεν θέλουν στην Ρίβερ Πλέιτ, η οποία δελεάζεται περισσότερο από την ιδέα της συνιδιοκτησίας. Ο Μέο ένιωσε αιφνιδιασμένος όταν πληροφορήθηκε την ανακοίνωση της Πόρτο.

« Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Η Πόρτο μου ζήτησε να διαπραγματευτώ την απόκτηση του Μπελούτσι με την Ρίβερ Πλέιτ», δήλωσε σε πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 το σίριαλ Μπελούτσι θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή, με τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να καθίσει η... μπίλια στο κόκκινο.

Στο ''κόλπο'' και η Φιορεντίνα (;)
Ενώ όλα δείχνουν οτι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται με τον Μπελούτσι, ήρθαν κάποια ιταλικά δημοσιεύματα να περιπλέξουν την υπόθεση, καθώς η Φιορεντίνα φέρεται να εξετάζει την συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς οι ''βιόλα'' είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν για τον Αργεντινό μέσο της Ρίβερ είτε για συνιδιοκτησία είτε για την αγορά όλων των δικαιωμάτων του και φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 7 εκ. ευρω.

Αν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν δόση αλήθειας θα φανεί τις επόμενες μέρες (μπορεί και ώρες), καθώς στην Αργεντινή αναφέρουν οτι μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ανοικτή προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στις 12:00. Ο Νε συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Ντομί έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Κωνσταντίνου ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Στολτίδης, που δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση προκειμένου να προστατευτεί, έχει μια ενόχληση στο δεξί γόνατο, η οποία δεν εμπνέει ανησυχία και έκανε θεραπεία.

Θεραπεία έκαναν ακόμα ο Μπούτινα, λόγω ενόχλησης στη μέση και οι Πατσατζόγλου και Λεντέσμα.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 17:00 και η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ. Πριν από την προπόνηση και συγκεκριμένα στις 16:45 θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Τάκης Λεμονής, που θα αναφερθεί φυσικά στην κλήρωση της φάσης των "16" του Champions League.

*Την Παρασκευή (21/12), στις 16:30, θα πραγματοποιηθεί, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, η απονομή του επάθλου, από τον ΠΣΑΠ, στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, το γκολ του οποίου με την ΑΕΚ αναδείχθηκε το καλύτερο της 12ης αγωνιστικής.































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ