ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παντρεύεται ο Άντριγια Ζίβκοβιτς

Ο Ζίβκοβιτς, η Ελισάβετ και η φλεγόμενη Θεσσαλονίκη
Ο Ζίβκοβιτς, η Ελισάβετ και η φλεγόμενη Θεσσαλονίκη INSTAGRAM /@_ELIZABETHH_O

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφο του στην γενέτειρα του Νις στο τέλος του μήνα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει ήδη τις διακοπές τους και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις περίπου στις 20 Ιουνίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι δεδομένο ότι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει, στο πρώτο της τουλάχιστον στάδιο, χωρίς τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που ήταν από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αυτό διότι ο ακραίος επιθετικός του Δικεφάλου θα έχει υποχρεώσεις με τη Σερβία στο EURO της Γερμανίας τουλάχιστον μέχρι και τις 25/6 όταν η Εθνική του ομάδα θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για τη φάση των ομίλων απέναντι στη Δανία.

Το πρόγραμμα του Ζίβκοβιτς θα εξαρτηθεί από το πόσο θα προχωρήσει η Σερβία από έναν όμιλο με αντιπάλους εκτός από τους Δανούς, την Αγγλία και τη Σλοβενία.

Νωρίτερα ο Άντριγια Ζίβκοβιτς θα ντυθεί γαμπρός καθώς προγραμματίζει το γάμο του στην πατρίδα του με τη σύντροφο του Ελισσάβετ που εγκυμονεί το πρώτους παιδί στο τέλος του μήνα. Η τελετή θα γίνει στο Νις την γενέτειρα του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα όπως και τα προηγούμενα χρόνια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία όπου δοθούν και τα πρώτα φιλικά ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ SPORTS & GOSSIP ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ