ΜΠΑΓΕΡΝ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λεβαντόβσκι φόρεσε περιβραχιόνιο στα χρώματα της Ουκρανίας

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μάχεται για την μπάλα στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Άιντραχτ φορώντας περιβραχιόνιο στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μάχεται για την μπάλα στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Άιντραχτ 2022 AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι φόρεσε περιβραχιόνιο στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας στον αγώνα της Μπάγερν απέναντι στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Η Μπάγερν πήρε το διπλό στην έδρα της Άιντραχτ επικρατώντας 1-0 χάρη στο γκολ του Σανέ. Τα βλέμματα, ωστόσο, τράβηξε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος φόρεσε περιβραχιόνιο στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, δείχνοντας την αλληλεγγύη του προς τη χώρα που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία.

Ο Πολωνός στράικερ με δηλώσεις του στο Sky εξήγησε την πράξη του: "Αποφάσισα σήμερα το πρωί να φορέσω το ουκρανικό περιβραχιόνιο γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία είναι απαράδεκτο για όλο τον πλανήτη. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την Ουκρανία. Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Πονάει".

Ο Λεβαντόβσκι νωρίτερα μέσα στην ημέρα συμφώνησε με την πολωνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η οποία αρνείται να παίξει με τη Ρωσία για τα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ