BUNDESLIGA

Άιντραχτ - Μπάγερν 0-1: Η "χρυσή" αλλαγή Σανέ έδωσε τη νίκη

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άιντραχτ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άιντραχτ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από μία άκρως μαχητική Άιντραχτ και έπειτα από τρεις προσπάθειες την υπέταξε χάρη σε μία αλλαγή, τον Λιρόι Σανέ.

Η Μπάγερν προερχόταν από δύο σερί ήττες κόντρα στην Άιντραχτ και από δύο σερί παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς νίκη. Ο Λιρόι Σανέ αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτά τα σερί και με το γκολ του έδωσε στους Βαυαρούς τη νίκη 1-0 για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα για ακόμα ένα παιχνίδι και είχαν αρκετές καλές στιγμές, αλλά η αστοχία τους δεν δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Σβεν Ούλραϊχ. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι και ο Κέβιν Τραπ χρειάστηκε να επέμβει ουκ ολίγες φορές.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποφάσισε να παρέμβει από τον πάγκο με αλλαγή στο 67ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα δικαιώθηκε, αφού ο Σανέ άνοιξε το σκορ στο 71'. Η Άιντραχτ δεν βρήκε τρόπο να απαντήσει, κινδύνεψε με δεύτερο γκολ και τελικά το "τρίποντο" κατέληξε στην Μπάγερν.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ