ΗΡΑΚΛΗΣ

Πήρε δανεικό τον Σίσιτς

Πήρε δανεικό τον Σίσιτς
Σίσιτς

Τον 25χρονο επιθετικό Μίρνες Σίσιτς απέκτησε ο "Γηραιός" με την μορφή δανεισμού από τον Λεβαδειακό

"H ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς, με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος (από το Λεβαδειακό), με οψιόν αγοράς", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Σίσιτς έπαιζε στον Ηλυσιακό, με προπονητή τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος τον πήρε στη συνέχεια και στην Λάρισα.

Ο Σλοβένος πήγε στον Λεβαδειακό, απ' όπου έμεινε ελεύθερος. Πλέον ο Σίσιτς έρχεται στον Ηρακλή για να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση στην επίθεση.

Δέντσας: "Ένιωσα περίεργα"



Στο αγωνιστικό την ήττα από τον ΟΦΗ καλούνται από σήμερα κιόλας να αφήσουν πίσω τους οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και να κοιτάξουν μπροστά όπου υπάρχει το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο.

Το κεντρικό πρόσωπο του χθεσινού αγώνα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου που δεν ήταν άλλος από τον Τάσο Δέντσα λόγο της κοινής του παρουσίας και στις δύο ομάδες παραδέχτηκε μετά τη λήξη πως: "Ένιωσα περίεργα", ήταν η πρώτη αντίδραση του 24χρονου αμυντικού χαφ που αγωνίστηκε ως αντίπαλος του ΟΦΗ μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Κρήτης όπως άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος στη συνέχεια: "Ήταν η πρώτη φορά άλλωστε που αγωνίστηκα ως αντίπαλος μετά από πέντε χρόνια", για να επισημάνει: "Το καλό είναι ότι οι φίλαθλοι με αντιμετώπισαν φιλικά, ενώ οι πρώην μου συμπαίκτες με πείραζαν".

Όσο τέλος για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: "Το αρνητικό είναι βεβαίως ότι δεν πήραμε αποτέλεσμα στην Κρήτη. Ξεκινήσαμε καλά, δεν μας βοήθησε η αποβολή, δεν σκοράραμε και χάσαμε ένα ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό".



Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυρογενίδης στάθηκε στην αποβολή του Σφακιανάκη αλλά και στην μη επίτευξη της ισοφάρισης λέγοντας: "Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και ζητήσαμε το γκολ. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς αντί να αξιοποιήσουμε την αριθμητική μας υπεροχή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίξαμε τόσο καλά, όσο στο ξεκίνημα. Είναι κρίμα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι είχαμε ευκαιρίες για να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Όπως φάνηκε όμως μετά την αποβολή παρασυρθήκαμε με τον ΟΦΗ να πήγε το παιχνίδι στο πολεμικό κάτι που ήταν και δικό μας λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε για να κερδίσει".



Τέλος ο Μαρίνο Μπιλίσκοφ που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου είπε: "Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όπως είδατε ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Το χειρότερο που έγινε σε αυτό το παιχνίδι ήταν η κόκκινη κάρτα του Σφακιανάκη και από εκεί και πέρα το ματς καταστράφηκε. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Μετά από την αποβολή δεν μπορούσαμε να δείξουμε αυτό που θέλαμε. Προσπαθήσαμε, είχαμε φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι".









TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ