ΗΡΑΚΛΗΣ

"Απελευθέρωση από την ομηρία"

"Απελευθέρωση από την ομηρία"
Οπαδοί

Κοινή ανακοίνωση με τον τίτλο: "Απελευθέρωση από την ομηρία" εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων του "Γηραιού"

Στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης γίνεται αναφορά στην ενότητα που υπάρχει μεταξύ των οργανωμένων φιλάθλων του ΗΡακλή, αλλά και στις επόμενες κινήσεις, στις οποίες σκέφτονται να προχωρήσουν.
Το χαρακτηριστικό είναι πώς την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι, καθώς επίσης και η Λέσχη Φίλων Ηρακλή.

Το πλήρες κείμενο της έχει ως εξής: "Το βράδυ της Παρασκευής 19/01, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των συνδέσμων του Ηρακλή, στα γραφεία του "Papafi club".

Το παρόν έδωσαν αντιπροσωπείες του "Papafi Club", του Σ.Φ.Η. Σαράντα Εκκλησιών, του Σ.Φ.Η. Ασβεστοχωρίου, του ΑΠΑΤΣΗ Συκεών, του Σ.Φ.Η. Καβάλας και της Λέσχης Φίλων Ηρακλή.

Η συζήτηση κυμάνθηκε γύρω από το συντονισμό που θα πρέπει να υπάρξει απέναντι στα τραγελαφικά και καταδικαστικά για την ΠΑΕ, δρώμενα.

Το κλίμα ήταν άκρως ενωτικό και η δυναμική που αναμένεται να εκφραστεί μετά από αυτή τη συνάντηση, θα αποτελέσει την πιο τρανή απόδειξη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν επί τάπητος πολλά ζητήματα, κατατέθηκαν ποικίλες προτάσεις και εν τέλει, οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ σύνδεσμοι του Ηρακλή, αποφάσισαν τα παρακάτω:

α) Κοινή πορεία εφεξής, ενάντια στο μέτωπο της ΠΑΕ και όχι μόνο...

β) Κινητοποιήσεις με τη μορφή συλλαλητηρίων, συγκεντρώσεων, πορειών, που θα καθορίζονται και θα ανακοινώνονται κατόπιν κοινών γενικών συνελεύσεων των ΕΝΩΜΕΝΩΝ συνδέσμων του Ηρακλή.

γ) Επαφές και συναντήσεις με παράγοντες, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτικής ηγεσίας, που θα πραγματοποιεί, επιτροπή αποτελούμενη από αντιπροσώπους όλων των ΕΝΩΜΕΝΩΝ συνδέσμων.

δ) Καθιέρωση της συνάντησης μεταξύ των ΕΝΩΜΕΝΩΝ συνδέσμων του Ηρακλή κάθε 15 μέρες, με σκοπό τον όσο το δυνατόν καλύτερο συντονισμό. Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε φορά σε διαφορετικό σύνδεσμο. Πιθανή επόμενη ημερομηνία, η 1η Φεβρουαρίου.

ε) Συμμετοχή όλων των συνδέσμων στην εκδιδόμενη από το Papafi Club εφημερίδα του Ηρακλή, "ο Ημίθεος". Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.

Υ.Γ. Τώρα πλέον, είναι στο χέρι του απλού κόσμου να συστρατευτεί μαζί μας για την απελευθέρωση του Ηρακλή μας από την ομηρία...".

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του "Papafi", Άκη Δημητριάδη, δεν πρόκειται να διακοπεί η αποχή του συνδέσμου".
























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ