ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Σοκαρισμένος για τον Τονάλι, τον αγαπώ και θα τον βοηθήσω"

AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η εμπλοκή του Σάντρο Τονάλι στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική Ιταλία και δην τους ανθρώπους της Μίλαν, με τον Στέφανο Πιόλι να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου πως θα βοηθήσει τον πρώην μέσο των ροσονέρι.

Ο Σάντρο Τονάλι έγινε πρώτο θέμα στην ποδοσφαιρική Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι αφού η Νιούκαστλ δαπάνησε 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Μίλαν, για να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού παίκτη στην ιστορία, όμως λίγους μήνες αργότερα ο νεαρός μέσος είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για... λανθασμένους λόγους.

Αυτοί έχουν να κάνουν με την εμπλοκή του σε σκάνδαλο στοιχηματισμού στην Ιταλία, με τον παίκτη των καρακάξων να αντιμετωπίζει κίνδυνο αποκλεισμού από τα γήπεδα και τον Στέφανο Πιόλι να εκφράζει την άμεριστη στήριξη προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του με δηλώσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είμαστε έκπληκτοι και σοκαρισμένοι από αυτή την κατάσταση. Η σκέψη μας πηγαίνει στον Σάντρο (σ.σ. Τονάλι). Εάν τον αγαπούσα 10 φορές, τώρα τον αγαπώ 100.

Ξέρει ότι αν μπορώ να προσφέρω βοήθεια, θα είμαι πάντα στο πλευρό του. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω", τόνισε ο προπονητής της Μίλαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικο ντέρμπι με την Γιουβέντους (22/10, 21:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24), και πρόσθεσε:

"Δεν θέλω να τον κρίνω για αυτό που φαίνεται να έκανε αλλά θα μου άρεσε να τον συμβουλεύσω για το πώς θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση και να αποτελέσει παράδειγμα για κάποιους άλλους".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ