ΙΤΑΛΙΑ

Ο Τονάλι στοιχημάτισε και σε ματς της Μίλαν σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, κίνδυνος να αποκλειστεί για έναν χρόνο

Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Τζένοα | 13 Ιανουαρίου 2022
Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Τζένοα | 13 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση βρίσκεται ο Σάντρο Τονάλι, καθώς σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport πόνταρε ακόμα και σε ματς της Μίλαν, όταν αγωνιζόταν εκεί, και κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού για έναν χρόνο.

Ο Νικολό Φατζόλι έπεσε στα μαλακά, καθώς συνεργάστηκε εξ αρχής με τις Αρχές με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από οποιαδήποτε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον συμπατριώτη του, Σάντρο Τονάλι, ο οποίος εμπλέκεται επίσης, στο σκάνδαλο στοιχηματισμού στην Ιταλία, μαζί με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές (μεταξύ των οποίων κι ο Νικολό Τζανιόλο).

Όπως αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport η τιμωρία του αμυντικού μέσου της Νιούκαστλ αναμένεται να είναι ενός έτους, αφού κι εκείνος άρχισε να συμβάλλει στις έρευνες για την υπόθεση, όμως ομολόγησε ότι έχει στοιχηματίσει ακόμα και σε παιχνίδια της Μίλαν, όταν αγωνιζόταν με τους ροσονέρι.

Ωστόσο, ο 23χρονος δεν "πόνταρε" σε τελικό αποτέλεσμα, γεγονός που σημαίνει ότι τα στοιχήματά του δεν επηρέαζαν την απόδοσή του στο γήπεδο με κανέναν τρόπο, άρα δεν υφίσταται αθλητική παράβαση.

Η μόνη επομένως, παραβίαση του Τονάλι βρίσκεται στο άρθρο 24 του Κώδικα Αθλητικής Δικαιοσύνης, που αφορά τους παίκτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ