ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Ο Ιμπραχίμοβιτς πάντα είναι θυμωμένος με κάποιον ή κάτι"

Η αντίδραση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αφού ο Στέφανο Πιόλι τον έκανε αλλαγή στο Μίλα - Λιλ στο Europa League
Η αντίδραση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αφού ο Στέφανο Πιόλι τον έκανε αλλαγή στο Μίλα - Λιλ στο Europa League LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει βρεθεί στο επίκεντρο ουκ ολίγες φορές λόγω των δηλώσεών του, αλλά και της συμπεριφοράς του, με τον Στέφανο Πιόλι να απαντά σε σχετική ερώτηση που του έγινε πως ο Σουηδός σταρ συνηθίζει να είναι τσαντισμένος, καθώς ο θυμός τού δίνει κίνητρο.

Η Μίλαν νίκησε τη Ρόμα με 3-1 στο Σαν Σίρο και επέστρεψε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Serie A, με το μοναδικό μελανό σημείο για την ομάδα του Στεφάνο Πιόλι να είναι το πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που έπιασε ο Ρούι Πατρίσιο στις καθυστερήσεις.

Ο 40χρονος φορ, ο οποίος συνηθίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις και τη στάση του, βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών των "ροσονέρι", οι οποίοι τραγουδούσαν ένα ρατσιστικό σύνθημα που "στόχευε" στον Σουηδό σταρ. Μάλιστα, μόλις το άκουσε ο Ζοζέ Μουρίνιο τούς ζήτησε να σταματήσουν και εκείνοι το έκαναν αμέσως.

Ο Πιόλι ερωτηθείς για το αν το χαμένο πέναλτι προκάλεσε εκνευρισμό στον Ιμπραχίμοβιτς υποστήριξε πως πάντα είναι θυμωμένος, καθώς αυτό του δίνει κίνητρο.

"Ο Ίμπρα είναι πάντα τσαντισμένος. Τα έχει πάντα με κάποιον ή κάτι, γιατί έτσι έχει κίνητρο. Δεν ήταν ευχαριστημένος με το πέναλτι, αλλά ήταν ευχαριστημένος από το πώς μπήκε και για την ομάδα. Αν υπάρξει άλλο πέναλτι, θα αποφασίσει τι να κάνει", ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, προσθέτοντας:

"Είδα καλά την ομάδα μετά τη Ρόμα. Ένας δύσκολος αγώνας, ειδικά ψυχικά, γιατί αγωνιστικά το διαχειριστήκαμε καλά. Με τη Ρόμα ξοδεύω περισσότερη ψυχική ενέργεια παρά σωματική: όταν κερδίζουμε, τρέχουμε όλο και λιγότερο συγκριτικά με τους αντιπάλους μας. Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι περίπλοκα για μας κόντρα σε αντιπάλους καλού επιπέδου.

Πρέπει λοιπόν να σκεφτόμαστε να έχουμε υψηλή απόδοση. Ένταση και ποιότητα. Πρέπει να σκεφτόμαστε την πορεία μας και όχι αυτή των αντιπάλων".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ