ΡΟΜΑ

Ιμπραχίμοβιτς: Ο Μουρίνιο σταμάτησε τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Ρόμα εναντίον του

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητής της Ρόμα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητής της Ρόμα © 2021 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς διέταξε τους οπαδούς της Ρόμα να σταματήσουν να τραγουδούν ρατσιστικά συνθήματα, τα οποία "στόχευαν" τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η Μίλαν νίκησε τη Ρόμα με 3-1 στο Σαν Σίρο και επέστρεψε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Serie A, ωστόσο ένα άσχημο περιστατικό λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα.

Σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο "DAZN", ο προπονητής της Ρόμα διέταξε τους οπαδούς της ομάδας του να σταματήσουν ένα ρατσιστικό τραγούδι το οποίο "στόχευε" στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο "Special One" μόλις άκουσε αυτά τα συνθήματα από τη θύρα των φιλοξενούμενων, τους ζήτησε να το σταματήσουν και εκείνοι το έκαναν αμέσως. Το περιστατικό αυτό συνέβη λίγο πριν ο Λεάο κάνει το 3-1, έπειτα από ασίστ του Σουηδού επιθετικού.

Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, λόγω της κοινής θητείας του στην Ίντερ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιμραχίμοβιτς μέχρι στιγμής έχει πετύχει επτά γκολ σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ