SERIE A

Μίλαν - Ρόμα 3-1: Κυριαρχία των "ροσονέρι" κόντρα στα λάθη των παικτών του Μουρίνιο

Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν πήρε με 3-1 το σπουδαίο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής στη Serie A κόντρα στη Ρόμα και μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Η Μίλαν παρατάχθηκε αποδεκατισμένη κόντρα στη Ρόμα, όμως έφτασε σε σπουδαία νίκη με 3-1 για την 20ή αγωνιστική της Serie A, που τη φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ίντερ (η οποία δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπολόνια).

Οι "ροσονέρι" πήραν προβάδισμα μόλις στο 8' με πέναλτι του Ολιβιέ Ζιρού και στο 17' ο Ζούνιορ Μεσίας έκανε το 2-0. Ο αγώνας είχε ρυθμό και η Ρόμα πήρε τα πάνω της, όταν σταμάτησε να κάνει ασυγχώρητα λάθη στα μετόπισθεν. Ο Μάικ Μενιάν εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή με ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο 40', όταν ο Τάμι Έιμπραχαμ άλλαξε κατεύθυνση σε σουτ του Λορέντζο Πελεγκρίνι για να μειώσει στο σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο, όπου υπήρξαν πολλά νεύρα και ορισμένες συρράξεις, οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο έδειξαν πολύ καλύτερη εικόνα και απείλησαν δύο φορές την εστία της Μίλαν, όμως ο Μενιάν αποδείχθηκε σε εξαιρετική μέρα. Η είσοδος του Ραφαέλ Λεάο έδωσε ταχύτητα από αριστερά στους γηπεδούχους, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο 74'. Ο Ρικ Κάρσντορπ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε προσπάθεια του Τεό Ερναντέζ και όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί.

Με παίκτη παραπάνω, η Μίλαν ήταν ανώτερη, είχε δοκάρι με φάουλ του Αλεσάντρο Φλορέντζι στη φάση της αποβολής και στο 82' ο Λεάο πήρε την μπάλα από διώξιμο του Κρις Σμόλινγκ και έγραψε το 3-1. Μοναδικό μελανό σημείο για την ομάδα του Στεφάνο Πιόλι, το πέναλτι που έπιασε ο Ρούι Πατρίσιο στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στις καθυστερήσεις.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Τα highlights

Λάτσιο - Έμπολι 3-3

Σαμπντόρια - Κάλιαρι 1-2

Σπέτσια - Βερόνα 1-2

Σασουόλο - Τζένοα 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ