ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: "Σημαντική η πρωτιά"

Πεσέιρο: "Σημαντική η πρωτιά"
Πεσειρο

"Σημαντική η πρωτιά" τόνισε ο Πεσέιρο ενόψει Ατλέτικο (21.45). Σαριέγκι: "Προσοχή στις αντεπιθέσεις"

"Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ότι με νίκη ή ισοπαλία θα είναι πρώτος στον όμιλο, αλλά ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για την νίκη η οποία θα είναι σημαντική όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για την Ελλάδα.

Η Ατλέτικο είναι μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ισπανία. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την φιλοσοφία του παιχνιδιού μας και να την παρουσιάσουμε την Πέμπτη."





Σαριέγκι:"Να προσέξουμε στις αντεπιθέσεις"

Εκ μέρους των παικτών το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος τόνισε για την επιστροφη του στην Ισπανία αλλά και την αναμέτρηση με την Ατλέτικο:

" Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Ισπανία, αλλά το αυριανό ματς είναι όπως όλα τα άλλα. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου καθώς θα είμαστε σε θέση ισχύος στην κλήρωση.

Πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις της Ατλέτικο και να κατορθώσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

"

Αγκίρε: "Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα"

Την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα φτάσει την νίκη αφού δεν φοβάται καμία ομάδα εξέφρασε ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" Χαβιέρ Αγκίρε, ο οποίος υποστήριξε χαρακτηριστικά:

" Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα. Διαθέτει επιθετικούς που κρατούν καλά την μπάλα και μία ομάδα που ξεδιπλώνεται πολύ όμορφα στο γήπεδο», δήλωσε ο τεχνικός των Μαδριλένων, Χαβιέρ Αγκίρε, και πρόσθεσε: «Για μας έχει μεγάλη σημασία να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο εν όψει της επόμενης φάσης.

Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα, αλλά θα ήταν καλύτερο για μας να αντιμετωπίζαμε έναν όσο το δυνατό λιγότερο ισχυρό αντίπαλο στους 32. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στους οπαδούς μας και να επαναφέρουμε την Ατλέτικο στη θέση που της αρμόζει στην Ευρώπη.

"

Επίθεση με τρεις... όπως στη Νέα Σμύρνη


Με αλλαγές σε πρόσωπα και πιθανώς σε σχήμα ενδέχεται να παρατάξει ο Ζοσέ Πεσέιρο το "τριφύλλι" στο "Βιθέντε Καλντερόν". Ετσι μετά το συνήθες 4-4-2 το σχήμα θα "γυρίσει" σε 4-3-3, όπως αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός για λίγη ώρα στη Νέα Σμύρνη.

Το πιθανότερο σχήμα θα είναι ο Μάλαρτζ που επιστρέφει μετά από δύο μήνες Βύντρα, Φύσσας θα καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας με τους Μόρις ή Γκούμα και Σαριέγκι να απαρτίζουν αμυντικό δίδυμο.

Μάτος, Τζιόλης και Σιμάο θα είναι τα τρία κεντρικά χαφ ενώ οι Ρομέρο και Παπαδόπουλος στα άκρα θα έχουν μπροστά τους τον Σαλπιγγίδη.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται και οι Καρνέζης, Νίλσον, Ίβανσιτς, Μάντζιος, Δημούτσος, Νίνης και Σιόντης.

"Αρχοντας" ο Κίρχερ

Διαιτητής της αναμέτρησης την Πέμπτη θα είναι ο Kνουτ Κίρχερ (Γερμανία) με βοηθούς τους Γιαν Χέντρικ Σάλβερ (Γερμανία) και Τόρστεν Σίφνερ (Γερμανία). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Mίκαελ Κέμπτερ (Γερμανία).

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Παναθηναϊκός 9 (3) 6-0
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 7 (3) 7-3
3. Κοπεγχάγη 3 (3) 1-3
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 2 (4) 4-7
5. Αμπερντίν 1 (3) 1-6

Αλλαγή ημερομηνίας λόγω επετείου

Τελικά την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, αντί του Σαββάτου 5 του μήνα, θα διεξαχθεί η επετειακή αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Λεωφόρο, μετά από σχετικό αίτημα του "πράσινου" συλλόγου, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Σούπερ Λίγκας.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 παρά τέταρτο το απόγευμα προκειμένου να προηγηθεί η επίσημη παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού.




































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ