EUROPA LEAGUE

Γκαρσία: ''Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟ''

Γκαρσία: ''Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟ''
Λουις Γκαρσια

Ο Λουΐς Γκαρσία παραδέχθηκε οτι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολος, όμως ξεκαθάρισε οτι στόχος της Ατλέτικο είναι η νίκη

Ο Λουΐς Γκαρσία είναι χαρούμενος που η Ατλέτικο Μαδρίτης τα πηγαίνει καλά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Οι ''ροχιμπλάνκος'' αντιμετωπίζουν την Πέμπτη τον Παναθηναϊκό, με τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ να θέλει τη νίκη, παρά το γεγονός οτι οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.

''Αυτή την στιγμή είμαστε σε μια κατάσταση που περιμέναμε απο την αρχή της σεζόν. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους αγώνες και θα δούμε απο τ' αποτελέσματα τι έχουμε καταφέρει.

Βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και δεν βιαζόμαστε, Κάνουμε βήμα-βήμα απο την αρχή της σεζόν, αυτή η νοοτροπία μας έφερε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική, παραμένουμε ήρεμοι και δουλεύουμε συνέχεια τα βασικά.

Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Παρά το γεγονός οτι ήρθαμε ισοπαλία με την Ουέλβα, η ομάδα πήγε καλά και δημιούργησε ευκαιρίες. Τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολη αναμέτρηση, όμως εμείς θέλουμε ένα γκολ για να βρεθούμε στην κορυφή του ομίλου που θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Εγώ είμαι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ να παίξω την Πέμπτη, ελπίζω να έχω καλή απόδοση''.






TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ