ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Persona grata" ο Αντριάνο

"Persona grata" ο Αντριάνο
αντριανο

Ο κάποτε μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Αντριάνο, "persona grata" στην Πόρτο

Η άρνηση του Αντριάνο και η επιμονή του να παραμείνει στην Πόρτο φαίνεται να ανταμείβεται έστω και αργά. Ο Αντριάνο Βιεϊρά Λουσάδα έγινε αίφνης, με δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, "persona grata" στο λιμάνι της Πορτογαλίας και δηλώνει ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους "δράκους".
Η Πόρτο προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί με άκομψο τρόπο τον Ιανουάριο, θέλοντας να τον πείσει να αγωνιστεί δανεικός είτε στον Παναθηναϊκό είτε στην Μπράγκα. Σχεδόν ένα μήνα μετά αποκαλύπτει ότι ουδέποτε εξέτασε το ενδεχόμενο της φυγής.

"Δεν πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό μου η σκέψη να εγκαταλείψω την Πόρτο. Δούλευα σκληρά για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα. Σκοπός μου παραμένει να εξαντλήσω το τετραετές συμβόλαιο μου με την ομάδα και να κερδίσω τα πάντα. Αυτό που θέλω είναι να αγωνίζομαι και με τη βοήθεια του Θεού συνέβη και αυτό", λέει ο θρησκόληπτος Βραζιλιάνος που σκόραρε απέναντι στη Ναβάλ πριν δύο αγωνιστικές και με πέναλτι εναντίον της Μπέιρα Μαρ την Κυριακή.

Ο 28χρονος Αντριάνο με φυσική συστολή αναφέρεται μόνο στην επιτυχία της Πόρτο. "Θέση στην 11αδα; Δεν θέλω να μιλάω για τέτοια πράγματα. Είμαι ένας από τους 26 ποδοσφαιριστές και αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της", λέει ο Βραζιλιάνος επιθετικός, η υπομονή του οποίου φαίνεται να αποδίδει εύχυμους καρπούς.





TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ