ΑΕΚ

Παυλής: "Ζω ένα όνειρο"

Παυλής: "Ζω ένα όνειρο"
Μάχο

Την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ονειρεύεται ο Γιούργκεν Μάχο με την φανέλα της ΑΕΚ ενώ ο Γρηγόρης Παυλής κάνει όνειρα για το μέλλον του

Οι δύο παίκτες σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ, μίλησαν ακόμα για τον κόσμο της ομάδας.
Γιούργκεν Μάχο

Για το αν περίμενε την άμεση καθιέρωσή του στην 11άδα: " Δεν το περίμενα, αλλά το ήλπιζα. Δεν μπορούσα να περιμένω κάτι τέτοιο, διότι ήρθα στην Αθήνα την τελευταία μέρα των μεταγραφών και μετά έλειψα με την εθνική για περίπου δέκα μέρες. Είχα στο μυαλό μου να δώσω το καλύτερο, διότι δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου προκειμένου δείξω κάτι στον προπονητή. Συνήθως έχεις τουλάχιστον ένα μήνα προπονήσεις πριν αρχίσει η σεζόν, μα εγώ ήρθα τελευταία στιγμή. Πιστεύω ότι έκανα τη σωστή επιλογή αν και ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα για μένα, διότι δεν είχα συνηθίσει να προπονούμαι σε κλιματολογικές συνθήκες σαν της Αθήνας".

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει στο γήπεδο: " Έχω μάθει πολλά στην πορεία μου και πλέον ξέρω όλες τις πτυχές του ποδοσφαίρου. Την καλή, όπου ο κόσμος σε αγαπάει και φωνάζει το όνομά σου, την κακή, όπου η ομάδα χάνει και σε αποδοκιμάζουν. Ξέρω την ατυχία να παίρνεις μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα και μία εβδομάδα αργότερα να τραυματίζεσαι σοβαρά.

Είμαι 30 χρονών και τα έχω δει όλα στο ποδόσφαιρο. Το μόνο που δεν έχω βιώσει είναι ένας τίτλος και αυτό θέλω να πετύχω με την ΑΕΚ. Είναι ο επόμενος στόχος μου και εμένα ανέκαθεν μου άρεσε να οριοθετώ τα όνειρά μου. Επίσης, θέλω να παίξω στο Euro 2008. Τώρα στο μυαλό μου είναι στην ΑΕΚ και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά θα ασχοληθώ με την εθνική

".

Για την αποδοχή του από τον κόσμο της ΑΕΚ: " Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα που δείχνει ότι με πιστεύουν και με εμπιστεύονται. Και είναι πολύ σημαντικό αυτό, διότι θέλω να πετύχω και θα κάνω τα πάντα. Ορισμένες φορές οι άνθρωποι που είναι γύρω μου, μου λένε να χαλαρώσω λίγο, αλλά δεν μπορώ. Πάντα θέλω να πετυχαίνω περισσότερα πράγματα, να νικάω".

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: " Ήρθα να κερδίσω τίτλους και θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω. Έχουμε πολύ ομάδα, πολύ καλούς παίκτες και εξαρτάται από εμάς αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλες πιθανότητες να γίνουμε πρωταθλητές".

Μιχάλης Παυλής

Για το συναίσθημα του στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή, στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη: " Ήταν τρομερό το συναίσθημα. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις με 30 φιλάθλους στη Νέων, με το να παίζεις με 40 και 50 χιλιάδες κόσμο. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία και ελπίζω να τη ζήσουν κι άλλα παιδιά στην ηλικία μου. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια".

Για το γεγονός ότι είναι ο μικρότερος παίκτης, που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕK: " Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά μακάρι να καταφέρουν κι άλλα παιδιά, πιο μικροί από μένα, να παίξουν στην ΑΕΚ. Αυτό θα είναι πολύ καλό για την ομάδα".

Για την συνύπαρξή του στα ίδια αποδυτήρια, με σπουδαίους παίκτες: " Στην αρχή εννοείται πως είσαι λίγο χαμένος. Κοιτάς τριγύρω σου όλους αυτούς τους μεγάλους παίκτες, αλλά μετά σου γίνεται συνήθεια. Έβλεπες για παράδειγμα τον Ζήκο να παίζει τελικό Champions League, τον Ριβάλντο να παίζει σε τελικούς Μουντιάλ και ξαφνικά τους έχεις δίπλα σου. Στην πορεία όμως συνειδητοποιείς ότι είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς".

Για τα μελλοντικά του όνειρα: " Να δουλέψω πολύ και να πάρω ευκαιρίες από τον προπονητή μου. Μετά να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Να μην πάω πουθενά αλλού".

Θλάση ο Γεωργέας

Ο Νίκος Γεωργέας ήταν και πάλι άτυχος. Ο 31χρονος αμυντικός είχε ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα το τελευταίο χρονικό και σήμερα που υποβλήθηκε σε εξετάσεις διαπιστώθηκε οτι έχει υποστεί θλήση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Ο Νίκος Γεωργέας, υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα λόγω συνεχιζόμενων ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα. Το υπερηχογράφημα έδειξε θλάση πρώτου βαθμού (τράβηγμα) της έξω κεφαλής του γαστροκνημίου. Του χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδης αγωγή και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προγραμματισμένη για αύριο επανένταξη του στην προπόνηση αναβάλλεται για δύο εβδομάδες".
























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ