ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάτησε Ελλάδα o Nτιόγκο

Το SPORT 24 ήταν στο Ελ. Βενιζέλος εκεί όπου προσγειώθηκε ο Ντιόγκο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. "Γκολ παντού αλλά με τον ΠΑΟ θα είναι πιο γλυκό". Στου Ρέντη ο Κόκκαλης (Vds)

Το νέο αστέρι του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στα cargo και όχι στις αφίξεις του αεροδρομίου λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι. Αυτό έγινε για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τους φίλους των νταμπλούχων που συγκεντρώθηκαν για να τον καλωσορίσουν.
Ο Ντιόγκο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις δείχνοντας πως γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθε: " Πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και τώρα είμαι "γαύρος". Ήθελα από την πρώτη στιγμή να έρθω στον Ολυμπιακό αλλά υπήρχαν κάποια πρόβλημα. Η Πορτουγκέζα άλλαζε συνεχώς άποψη. Τη μία ήθελε να με πουλήσει στον Ολυμπιακό και την άλλη όχι. Είχα μία ανησυχία αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος.

Ξέρω πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνω. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που θέλει να κερδίζει τίτλους και αυτό θέλω και εγώ. Θα δώσω το 100% και θα παλέψω για την φανέλα. Γνωρίζω πως πρέπει να σκοράρω σε όλα τα παιχνίδια αλλά ξέρω πως με τον Παναθηναϊκό θα είναι πιο γλυκό".

Το βραζιλιάνο σήριαλ του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο 21χρονος επιθετικός θα περάσει την Τετάρτη το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αργότερα θα παρουσιαστεί από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί το βράδι στο Καραϊσκάκη (22:00) όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Αλ Χιλάλ και αναμένεται να αποθεωθεί από τον κόσμο του νταμπλούχου Ελλάδας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αν και άργησε χαρακτηριστικά, ασχολήθηκε με την μεγάλη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού δίνοντας τη λύση στο πολύκροτο σήριαλ.

Με την προσθήκη του 21χρονου Βραζιλιάνου, ο Ολυμπιακός εκτός από το γεγονός ότι ισχυροποιείται στην επιθετική του γραμμή, κλείνει παράλληλα τις θέσεις ξένων.

Η μεταγραφή του Ντιόγκο είναι μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον καθώς ένας από τους πιο ταλαντούχους Βραζιλιάνους θα παίζει για τους ερυθρόλευκους και δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο Σωκράτης Κόκκαλης δαπάνησε ένα πολύ μεγάλο ποσό (8-10 εκ. ευρώ μόνο στην ομάδα) για τα ελληνικά δεδομένα.

Η Πορτουγκέζα είπε το μεγάλο "ναι"...

Τα ευχάριστα πάντως νέα από το... μέτωπο Ντιόγκο ήρθαν πρώτα από τη Βραζιλία, καθώς τα ΜΜΕ στη "χώρα της σάμπας" μετέδωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) πως Ολυμπιακός και Πορτουγκέζα βρήκαν τελικά τη "χρυσή τομή" με ένα ποσό κοντά στα 10 εκ.ευρώ, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να αποδέχεται την "ερυθρόλευκη" πρόταση και τον παίκτη να ετοιμάζει ήδη... βαλίτσες για Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Πορτουγκέζα ξεκαθάρισε πως θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του Ντιόγκο για να υπογράψει την αποδέσμευσή του από την ομάδα, με τον μάνατζέρ του να προσθέτει πως η διοίκηση της Πορτουγκέζα επιβεβαιώνει ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές.

"Ο Ντιόγκο δεν ξαναδηλώθηκε στη λίστα των παικτών μας. Σήμερα το βράδυ έχουμε ένα ραντεβού με τον Ντιόγκο και τον δικηγόρο του και θα υπογράψουμε την ελευθέρας του", δήλωσε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ο αντιπρόεδρος της Πορτουγκέζα, Λουίς Ιαούκα, για να προσθέσει πως η ομάδα το δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με ποσό λιγότερο από τα 10 εκ.ευρώ. "Δεν χαρίζουμε ούτε σεντ. Θέλουμε να πάρουμε τα χρήματά μας".


Όσο για τον Ροντρίγκο Ριγκέτι, ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ του παίκτη, δήλωσε: "Ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό και το επιβεβαίωσε και η Πορτουγκέζα, αλλά ακόμα δεν έχει υπογραφεί τίποτα. Ο Ντιόγκο δεν πρόκειται να μιλήσει μέχρι να καταλήξουν κάπου τα πράγματα. Πιστεύω πάντως πως θα φύγει χωρίς προβλήματα από την ομάδα".


Η βραζιλιάνική ιστοσελίδα, στην οποία φιλοξενούνται οι παραπάνω δηλώσεις, ανέφερε πως ο Ντιόγκο είχε προτάσεις από τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους Πειραιώτες να μην καταφέρνουν να τον αποκτήσουν έγκαιρα για να τον δηλώσουν στη λίστα της UEFA για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά να έχουν το δικαίωμα να τον δηλώσουν πλέον μέχρι την 1η Σεπτέμβρη.

Στου Ρέντη ο Κόκκαλης



Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας συναντήθηκε τόσο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και με τους παίκτες και αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση τονίζοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Άλλωστε το αποτέλεσμα με την πρωταθλήτρια Κύπρου θα κρίνει πολλά την σεζόν που ξεκινά για τους Πειραιώτες και αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο Σ. Κόκκαλης βρέθηκε στου Ρέντη.

Ο Ντιόγκο εν δράσει












































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ