ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρουσίαση Καμαβινγκά από Ρεάλ: "Δεν με νοιάζουν τα χρήματα από άλλες ομάδες, δεν το σκέφτηκα για να πω το ναι"

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Ρεάλ PRINT SCREEN TWITTER: REAL MADRID

Η Ρεάλ παρουσίασε τον 18χρονο wonderkid, Εντουάρντο Καμαβινγκά, που απέκτησε από τη Ρεν αντί 31 εκατ. ευρώ, με τον νεαρό Γάλλο να αναφέρει πως δεν το σκέφτηκε στιγμή, αλλά είπε αμέσως το "ναι" στον ισπανικό σύλλογο.

Η Ρεάλ έκανε την έκπληξη και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όταν ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεν για την απόκτηση του Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός κόστισε στους "μερένγκες" 31 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, οι Μαδριλένοι έκλεψαν τον 18χρονο μέσα απ' τα χέρια της Παρί, καθώς έμοιαζε βέβαιο ότι θα καταλήξει στους Παριζιάνους ως ελεύθερος του χρόνου.

Ο ισπανικός σύλλογος παρουσίασε την Τετάρτη (8/9) τον Καμαβινγκά, με τον νεαρό μέσο να εκφράζει τη χαρά του που βρίσκεται στη Μαδρίτη, τονίζοντας μάλιστα πως ούτε τον ενδιαφέρουν τα χρήματα που προσέφεραν άλλοι σύλλογοι, αλλά ούτε το πολυσκέφτηκε όταν ήρθε η πρόταση από τη Ρεάλ.

Ανυπομονώ να παίξω στο Μπερναμπέου με όλους τους οπαδούς, είναι ένα όνειρο. Χάλα Μαδρίτη! »

"Δεν με νοιάζουν τα χρήματα από άλλους συλλόγους, με ενδιαφέρει να εκπληρώσω το όνειρό μου. Δεν το σκέφτηκα όταν τηλεφώνησε η Ρεάλ", τόνισε αρχικά ο Καμαβινγκά για να προσθέσει:

"Τη στιγμή που ήξερα ότι θα παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ένιωσα πολύ χαρούμενος, σκεφτόμουν την οικογένειά μου και τα προβλήματα που είχαμε. Είμαι εδώ για να μάθω, πρέπει να δείξω στον προπονητή ότι είμαι έτοιμος, δουλεύω σκληρά για να προσπαθήσω και να απολαύσω το παιχνίδι.

.Είναι αλήθεια ότι είμαι νέος παίκτης, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ και είμαι έτοιμος για αυτό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ