ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ "κλέβει" τον Καμαβινγκά από την Παρί

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Ρεν
Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Ρεν © 2020 DAVID VINCENT/AP IMAGES

Μετά το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, η Ρεάλ βρίσκεται κοντά στο να κάνει δικό της τον Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και των Παριζιάνων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποσύρθηκε, προσωρινά τουλάχιστον, από την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έκανε αποδεκτή ούτε την τρίτη πρόταση ύψους 200 εκατ. ευρώ, που κατέθεσαν οι "μερένγκες", ωστόσο είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μία μεταγραφή που σίγουρα θα στοιχίσει στους Παριζιάνους.

Ο ισπανικός σύλλογος αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο, για να υπογράψει προσύμφωνο με τον Γάλλο σταρ, ο οποίος ως γνωστόν από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέχρι τότε όμως κι αφού δεν έκλεισε το deal με τον Γάλλο, οι Μαδριλένοι φαίνεται πως κινήθηκαν άμεσα για μία άλλη μεταγραφή, με την οποία θα ενισχύσουν τον άξονα της ομάδας.

Πρόκειται για τον 18χρονο Γάλλο μέσο, Εντουάρντο Καμαβινγκά, που αγωνίζεται στη Ρεν και ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Παριζιάνων. Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι μερένγκες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον γαλλικό σύλλογο, με τη συμφωνία να κλείνει στα 30 εκατ. ευρώ περίπου και τον νεαρό να υπογράφει μέχρι το 2026.

Ο Καμαβινγκά έχει ήδη δύο γεμάτες σεζόν στα πόδια του κι έχει εντυπωσιάσει, αφού αγωνίζεται βασικός από τα 16 του. Το συμβόλαιό του με τη Ρεν λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο ίδιος δεν θέλει να το ανανεώσει. Αυτό που όμως, είναι σημαντικό να αναφερθεί είναι πως η Παρί σκόπευε να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ