ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Sky Sports: "Η Ρεάλ αποσύρθηκε από την υπόθεση Εμπαπέ και θέλει να τον κλείσει τον Ιανουάριο"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποσύρθηκε από την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, με τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν να οδηγούν σε αδιέξοδο τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα μετακομίσει άμεσα στη Μαδρίτη σύμφωνα με το Sky Sports, αφού η προσφορά που είχε καταθέσει η Ρεάλ στην Παρί Σεν Ζερμέν έληξε (8μ.μ. ώρα Ελλάδας). Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με τις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις των Παριζιάνων να οδηγούν σε αδιέξοδο.

Η δεύτερη προσφορά που οι "μερένγκες" είχαν καταθέσει στον σύλλογο του Παρισιού έφτανε τα 170 εκατ. ευρώ, συν 10 μπόνους, ποσό που όμως δεν ικανοποιούσε τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Η διοίκηση των Παριζιάνων είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον 22χρονο για λιγότερα από 200 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του Sky Sports, Κάβεχ Σόλεκολ, η Ρεάλ αποσύρθηκε και πιθανότατα θα κινηθεί τον Ιανουάριο για τον Εμπαπέ, για να υπογράψει ένα προ-συμβόλαιο με τον Γάλλο και να τον αποκτήσει εν συνεχεία δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν την προσφορά τους από τα 160 εκατ. ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε εξαρχής από τον σύλλογο του Παρισιού, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν με νέα, η οποία έφτανε τα 170 εκατ. ευρώ, συν 10 εκατ. μπόνους και ήταν η τελική της. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι δεν την αποδέχθηκαν και η διορία που οι Ισπανοί είχα δώσει έληξε στις 8μ.μ τη Δευτέρα (30/8).

Την ίδια στιγμή όμως, στην Ισπανία υποστηρίζουν και συγκεκριμένα δημοσίευμα της AS, πως η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι και την Τρίτη το βράδυ (31/8) που είναι και η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Οι "μερένγκες" προσπάθησαν να αποφύγουν την τελευταία ημέρα της αγοράς, αλλά πλέον δεν μπορούν να πράξουν διαφορετικά.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ