ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί: Δεν δίνει τον Εμπαπέ στη Ρεάλ για λιγότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν το γκολ κόντρα στη Ρεμς
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν το γκολ κόντρα στη Ρεμς © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να διαπραγματεύεται την τιμή για την πώληση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ και σύμφωνα με τη Marca, ο σύλλογος του Παρισιού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Γάλλο σταρ για λιγότερα από 200 εκατ. ευρώ.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μπορεί να ξεκαθάρισε μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Ρεμς (0-2) ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι και θα παραμείνει παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Παριζιάνους και τη Ρεάλ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Η Ρεάλ έχει καταθέσει την τελική της προσφορά για τον Γάλλο σούπερ σταρ, η οποία ανέρχεται στα 170 εκατ. ευρώ, συν 10 μπόνους, ενώ έχει επίσης κάνει ξεκάθαρο πως δεν είναι διατεθειμένη να επανέλθει με νέα καλύτερη πρόταση. Άλλωστε, στην περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η προσφορά από τους Παριζιάνους, οι "μερένγκες" τόνισαν πως θα αποκτήσουν τον 22χρονο ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca η Παρί φέρεται να ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως δεν θα συζητήσει την πώληση του Εμπαπέ για λιγότερα από 200 εκατ. ευρώ. Μένει να δούμε αν οι Μαδριλένοι θα επανέλθουν με νέα προσφορά που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τους Ισπανούς η Ρεάλ έχει δώσει διορία στους Παριζιάνους να απαντήσουν στην πρότασή της μέχρι σήμερα (30/8) στις 8 το βράδυ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ