ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ποτσετίνο: "Ο Εμπαπέ είναι δικός μας, ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αναφερόμενος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το Παρίσι έκανε λόγο για φήμες.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ρεμς σκοράροντας και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αν Γάλλος σούπερ σταρ, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Παριζιάνων και τη νέα σεζόν.

Ενώ τα ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για διορία της Ρεάλ στην Παρί που θα εκπνεύσει τη Δευτέρα στις 8μ.μ. (ώρα Ελλάδας), ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα παρουσιάστηκε απόλυτος. Ο Αργεντινός κόουτς ξεκαθάρισε πως ο Εμπαπέ είναι και θα παραμείνει παίκτης του γαλλικού συλλόγου, υποστηρίζοντας πως όσα γράφονται αποτελούν απλώς φήμες.

"Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι δικός μας, ξέρετε ότι η ποδοσφαιρική βιομηχανία είναι γεμάτη φήμες. Ο πρόεδρος και ο αθλητικός μας διευθυντής ήταν ξεκάθαροι. Είναι μαζί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον κόσμο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ