ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί: Η Ρεάλ έδωσε διορία για τον Εμπαπέ μέχρι τη Δευτέρα (30/08) στις 8 το βράδυ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/ AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει προθεσμία στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (30/8, 8μ.μ.) για να απαντήσει στην τελευταία πρόταση που έχει καταθέσει σχετικά με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Κάτι λιγότερο από δύο 24ωρα έχει στη διάθεσή της η Παρί Σεν Ζερμέν για να αποφασίσει αν θα κάνει αποδεκτή την πρόταση της Ρεάλ για την παραχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου φτάνει στο τέλος της, με τους "μερένγκες" να κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να πείσουν τους Παριζιάνους να παραχωρήσουν τον Γάλλο σταρ και να ολοκληρώσουν στη συνέχεια τη μεταγραφή του.

Οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει την τελευταία τους προσφορά ύψους 170 εκατ. ευρώ, συν 10 μπόνους επίτευξης στόχων, ξεκαθαρίζοντας αφενός, πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν την πρόταση ξανά και αφετέρου, πως αν ο σύλλογος του Παρισιού αρνηθεί την προσφορά, τότε θα αποκτήσουν τον Εμπαπέ ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν.

Αν και η Parisien ανέφερε ότι η Ρεάλ έχει στείλει τελεσίγραφο στους Γάλλους, το οποίο λήγει την Κυριακή (29/8) , σύμφωνα με το El Chiringuito, το "παιχνίδι" θα λάβει τέλος στις 8μ.μ. (ώρα Ελλάδας) τη Δευτέρα (30/8), που είναι και η διορία που ο ισπανικός σύλλογος έχουν δώσει στην Παρί.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ