ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Le Parisien: "Τελεσίγραφο της Ρεάλ στην Παρί να κάνει αποδεκτή την πρόταση για Εμπαπέ μέχρι την Κυριακή"

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Παρί - Λιλ
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Παρί - Λιλ © 2021 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Η γαλλική "Le Parisien" αναφέρει σε νέο δημοσίευμά της ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε τελεσίγραφο στην Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει αποδεκτή την πρότασή της ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ (συν δέκα μπόνους), διαφορετικά θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει οριστική κατάληξη μέχρι την Κυριακή (29/08), τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η γαλλική "Le Parisien" σε νέο δημοσίευμά της.

Οι Μαδριλένοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ συν δέκα τα μπόνους επίτευξης στόχων, ωστόσο εισέπραξαν αρνητική απάντηση, καθώς οι ιθύνοντες της Παρί περιμένουν μια καλύτερη πρόταση. Αυτή δεν θα έρθει καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ έστειλε τελεσίγραφο να αποδεχτούν την πρόταση μέχρι την Κυριακή, ειδάλλως θα τον χάσουν ως ελεύθερο.

Ο λόγος που η διορία δόθηκε μέχρι την Κυριακή (29/08) είναι καθαρά για διαδιακστικούς λόγους, καθώς αν δώσουν τα χέρια τη Δευτέρα, είναι πολύ πιθανό να μην έχουν ολοκληρωθεί τα τυπικά (αλλαγές εγγράφων ανάμεσα στις δύο ομοσπονδίες κλπ.) και η μεταγραφή να ακυρωθεί.

Πρόκειται για ένα "σκληρό πόκερ" στο οποίο θα φάνει τις επόμενες ώρες ποιός θα λυγίσει. Η Ρεάλ έχει σύμμαχο το... συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LA LIGA LIGUE 1 ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ