ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Πήρε τον Καμαβινγκά έως το 2027

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Γαλλίας
Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Γαλλίας © 2021 THIBAULT CAMUS/AP IMAGES

Παίκτης της Ρεάλ είναι το wonderkid της Ρεν, Εντουάρντο Καμαβινγκά, με τον 18χρονο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με τους μερένγκες έως το καλοκαίρι του 2027.

Η Ρεάλ ολοκλήρωσε την έκπληξη. Οι μερένγκες ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεν για την απόκτηση του Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη Ρεάλ έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 18χρονος μέσος κόστισε 31.000.000 στους Ισπανούς, παρότι το συμβόλαιό του με τη Ρεν ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022, με τη Ρεάλ να επενδύει σ' ένα wonderkid με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης,.

Η Ρεάλ έκλειψε τον Καμαβινγκά μέσα απ' τα χέρια της Παρί. Ο διεθνής Γάλλος έμοιαζε βέβαιο ότι θα καταλήξει στους Παριζιάνους ως ελεύθερος του χρόνου, όμως οι μερένγκες έκαναν την κίνηση, ενώ προηγουμένως είχαν αποσυρθεί απ' την υπόθεση του Εμπαπέ.

Ο Καμαβινγκά αποτελεί προϊόν του τμήματος υποδομών της Ρεν. Με την πρώτη ομάδα αγωνίζεται απ' το 2019 πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις προσελκύοντας τα βλέμματα μεγάλων κλαμπς.

Ο 18χρονος μέσος μετράει 88 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Ρεν, σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ. Μάλιστα, μετράει και τρεις συμμετοχές μ' ένα γκολ φορώντας τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ