ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Η ατάκα του Εμπαπέ σε Πέρεθ στο τηλέφωνο και η απάντηση του προέδρου της Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προθέρμανση πριν το Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προθέρμανση πριν το Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Λίγο μετά από την αποκάλυψη για την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να μείνει στην Παρί, είδαν το φως της δημοσιότητας και τα λόγια που είπε ο Γάλλος φορ στον Φλορεντίνο Πέρεθ όπως και η απάντηση που πήρε από τον πρόεδρο της Ρεάλ.

Η Ρεάλ ένιωθε σίγουρη εδώ και καιρό για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί, όμως ο Γάλλος φορ αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην αφήσει την γαλλική πρωτεύουσα, αποδεχόμενος μία μυθική πρόταση των Παριζιάνων για να συνεχίσει μαζί τους για την ερχόμενη τριετία.

Λίγο πριν γίνει γνωστό πως θα παραμείνει κάτοικος "Παρκ Ντε Πρενς", διέρρευσε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να του κοινοποιήσει την απόφασή του, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζοβάνι Καπουάνο να αποκαλύπτει μέρος της στιχομυθίας του με τον ισχυρό άνδρα των μερένγκες.

""Σας ενημερώνω ότι αποφάσισα να μείνω στην Παρί, θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να παίξω στη Ρεάλ. Ο σύλλογος του οποίου ήμουν οπαδός από μικρός. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου", φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Εμπαπέ, για να έρθει η εξής απάντηση από τον Πέρεθ:

"Λυπάμαι για αυτό που συνέβη τις τελευταίες μέρες. Έχουν διαλύσει την εικόνα που είχες από μικρός. Σου εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ