ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Χάαλαντ ή Λεβαντόφσκι η απάντηση της Παρί, αν χάσει τον Εμπαμπέ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ντόρτμουντ με την Άϊντραχτ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ντόρτμουντ με την Άϊντραχτ © 2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ ή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στην περίπτωση που τελικά ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχωρήσει από τον σύλλογο του Παρισιού, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Le10sport".

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να βρήκε δίχτυα απέναντι στην Μπρεστ (2-4) την περασμένη Παρασκευή (20/8), βοηθώντας την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα για πόσο ακόμα ο Γάλλος σταρ θα φοράει τη φανέλα των Παριζιάνων.

Ο 22χρονος όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το Παρκ Ντε Πρενς, με δημοσίευμα της "L' equipe" να υποστηρίζει πως ο σύλλογος του Παρισιού θα κάνει αποδεκτή την πρόταση της Ρεάλ ύψους 200 εκατ. ευρώ, υπό τον φόβο να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί εξακολουθεί να επιθυμεί να παραμείνει ο Εμπαπέ στην ομάδα. Την ίδια στιγμή όμως, ο νεαρός σούπερ σταρ φαίνεται πως θέλει να ντυθεί στα λευκά, με το σίριαλ της μεταγραφής του να είναι αρκετά περίπλοκο.

Από τη μεριά τους οι Παριζιάνοι οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και ήδη καταστρώνουν το plan B, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να πείσουν τον Εμπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Εάν συμβεί αυτό, τότε η Παρί θα στερηθεί ένα από τα πιο δυνατά "όπλα", που διέθετε στη φαρέτρα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Le10sport", ο ισχυρός άνδρας από το Κατάρ έχει ήδη δύο ποδοσφαιριστές στη λίστα του, που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν επάξια τον 22χρονο. Ο λόγος για τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός σταρ της Μπάγερν πρόσφατα ζήτησε να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς, ενώ και ο Νορβηγός έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Ντόρτμουντ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ