ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

L' Equipe: "Η Παρί σκοπεύει να αποδεχθεί την πρόταση 200 εκατ. της Ρεάλ για τον Εμπαπέ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μπαρτσελόνα | 16 Φεβρουαρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μπαρτσελόνα | 16 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe" αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ρεάλ για την παραχώρηση του Κίλιαν Εμπαπέ, έναντι 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να έχει αίσιο τέλος για τους "μερένγκες", σύμφωνα με δημοσίευμα της "L' Equipe", με τίτλο "η Ρεάλ στην επίθεση". Η Παρί αναμένεται να κάνει αποδεκτή την πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, υπό τον φόβο να μην τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Νασέρ Αλ - Κελαϊφί δεν έχει αλλάξει την πρόθεσή του αναφορικά με τον 22χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, τον οποίο θα ήθελε να τον κρατήσει στο Παρίσι, ωστόσο η επίθυμία του Εμπαπέ παραμένει σταθερή, καθώς επιθυμεί να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έμειναν έκπληκτοι με το γεγονός ότι οι Μαρδριλένοι θα αυτό το ποσό των χρημάτων, το οποίο θα πλησιάσει αυτά που έδωσαν εκείνοι το 2017 για να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα (222 εκατομμύρια ευρώ).

Σύμφωνα με τη "L' Equipe", ο Εμπαπέ ελπίζει να τα βρουνε οι δύο ομάδες για την παραχώρησή του, ωστόσο δεν θα αναγκάσει τους Παριζιάνους να προχωρήσουν στην πώληση. Επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από το Παρίσι αλλά σαν φίλος και όχι με άσχημο τρόπο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ