ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι ζήτησε να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου © 2021 PETER KNEFFEL / POOL DPA / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θέλει να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου μετά από επτά χρόνια παρουσίας του στους Βαυαρούς. Στα 117 εκατομμύρια ευρώ κοστολογείται ο 32χρονος Πολωνός επιθετικός.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι επιθυμεί να αγωνιστεί σε νέα ομάδα και νέο πρωτάθλημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Μπάγερν Μονάχου συζητάει την παραχώρησή του για ένα ποσό κοντά στα 117 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, με τους Βαυαρούς να μην έχουν καμία τρομερή επιθυμία να τον παραχωρήσουν. Την ίδια στιγμή δεν του έχουν καταθέσει μια πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους, κάνοντας έτσι πιο δύσκολη την απόκτησή του στους επίδοξους μνηστήρες.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει εκφράσει στο περιβάλλον του μια δυσφορία για τη συγκεκριμένη στάση, ωστόσο δεν προτίθεται να το "τραβήξει" στα άκρα, καθώς οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν ο Λεβαντόβσκι ήταν "μηχανή των γκολ" για τους Βαυαρούς, καθώς πέτυχε 56 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έσπασε το ρεκόρ σε γκολ σε μια σεζόν στο πρωτάθλημα, του πρόσφατα αποθανόντος, Γκέρντ Μίλερ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ