LIGUE 1

Μπρεστ - Παρί 2-4: Δυσκολεύτηκε ξανά χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει με τον Ασράφ Χακίμι γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρεστ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Φρανσίς Λε Μπλε", Μπρεστ | Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει με τον Ασράφ Χακίμι γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρεστ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Φρανσίς Λε Μπλε", Μπρεστ | Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί έκανε το 3/3 στη φετινή Ligue 1 ύστερα από τη δύσκολη νίκη της στην έδρα της Μπρεστ με 4-2, παίζοντας ξανά χωρίς Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Η Παρί τα χρειάστηκε με αντίπαλο την Μπρεστ, αφού πέρασε από το "Φρανσίς λε Μπλε" δια πυρός και σιδήρου, χωρίς τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ για ακόμα ένα παιχνίδι. Το 4-2 για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 δεν ήρθε εύκολα, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο τέλος με ισοφάριση, μέχρι να σκοράρει στις καθυστερήσεις ο Άνχελ ντι Μαρία.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων περίπου στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, με τους Άντερ Ερέρα και Κιλιάν Εμπαπέ. Το δίκαιο προβάδισμα δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα, αφού η διαφορά των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη, όπως έδειξε και το γκολ του Φρανκ Ονορά στο τέλος του 1ου μέρους.

Το 2ο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό, με επιθέσεις και από τις δύο ομάδες και αρκετές πολύ καλές επεμβάσεις του Κέιλορ Νάβας. Στο 73ο λεπτό, ο έτερος τερματοφύλακας του αγώνα, Μάρκο Μπιζότ, δεν μπορούσε να κάνει κάτι στον κεραυνό που εξαπέλυσε ο Ιντρισά Γκέιγ από τα 30 μέτρα για το 3-1. Η Μπρεστ πίεσε στα τελευταία λεπτά, έκλεισε την Παρί στην περιοχή της, μείωσε με τον Στιβ Μουνιέ, όμως η λόμπα του Ντι Μαρία στο 90' "κλείδωσε" τη νίκη των Παριζιάνων.

ΜΠΡΕΣΤ: Μπιζότ, Πιερ Γκαμπριέλ (86' Ντιβέρν), Σαρντονέ, Μπρασιέ, Ούρονεν, Μπελκεμπλά (74' Μανιετί), Μανανγκά Εμπόκ, Ονορά, Φεβρ, Καρντονά (74' Λα Ντουαρόν), Μουνιέ

ΠΑΡΙ: Νάβας, Χακίμι, Κέρερ, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Βεράτι (73' Ντράξλερ), Γκέιγ, Ερέρα, Βαϊνάλντουμ, Ικάρντι (86' Καλιμουεντό Μουινγκά), Εμπαπέ (80' Ντι Μαρία)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στη Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ