EURO

Παρελθόν ο ΜακΚλάρεν από την Αγγλία

Παρελθόν ο ΜακΚλάρεν από την Αγγλία
ΜακΚλάρεν

Ο Στιβ ΜακΚλάρεν πλήρωσε το μάρμαρο του αποκλεισμού από την Κροατία για τα τελικά του Euro 2008

Η βόμβα που έσκασε χθες με την ήττα και τον αποκλεισμό της Αγγλίας από την Κροατία είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αλυσιδωτών αντιδράσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αγγλική ομοσπονδία "παραίτησε" χθες το βράδυ τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Άγγλων Στιβ ΜακΚλάρεν παρά τις αρχικές δηλώσεις του ιδίου, μετά τη λήξη του αγώνα με την Κροατία, ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του από τον πάγκο των "λιονταριών".

Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά τις δηλώσεις που έκανε ο ΜακΚλάρεν, η αγγλική ομοσπονδία τον ενημέρωσε ότι δε θα βρίσκεται πλέον στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας.

Η απόφαση της απόλυσης του Άγγλου τεχνικού πάρθηκε χθες μετά από έκτακτη σύσκεψη των κορυφαίων μελών της αγγλικής ομοσπονδίας και πιο συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από τους Κροάτες.

Ο Άγγλος τεχνικός πρόκειται να λάβει αποζημίωση ύψους 2.5 εκατομμυρίων λιρών παρά την αποτυχία του να οδηγήσει την ομάδα του στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά και την προγραμματισμένη σύσκεψη της αγγλικής ομοσπονδίας σήμερα το πρωί, η επίσημη ανακοίνωση της απόλυσης του Στιβ ΜακΚλάρεν είναι πλέον γεγονός.








TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ