ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Η τύχη στα χέρια του λαού του"

Παπαδόπουλος: "Η τύχη στα χέρια του λαού του"
παοκ / πανηγυρικο / μελισσης, χαραλαμπους, ζαγορακης

Ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Παπαδόπουλος, έκανε δηλώσεις στο Αθλητικό μιλώντας για όσα απασχολούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιφωνικό σταθμό Μετρόπολις και τόνισε: " Αρχικά για το Δ.Σ., να πω πως η παραίτηση του κ. Τρυφωνίδη έγινε δεκτή. Εμμένει στην παραίτησή του και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Τα άλλα δύο μέλη που παραιτήθηκαν, Κούδας και Αποστολίδης, εξέφρασαν τις απόψεις τους και τελικά ανακάλεσαν. Ο κ. Μπιτσιάνης, τώρα, έλειπε εκτός Ελλάδας, αλλά απ' ότι ενημερώθηκα, θα ανακαλέσει και αυτός".

Αναφορικά με άλλα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι: " Τα 82.000 ευρώ που χρωστούσαμε στην Λίγκα πληρώθηκαν», ενώ για τις τελευταίες δηλώσεις του Μάρτσιν Μίετσελ είπε: «Οι δηλώσεις του Μίετσελ μας απασχόλησαν και ο κ. Αποστολίδης του έκανε συστάσεις για το θέμα, όπως και ο Γιώργος Παράσχος. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τέλος του έτους (σ.σ. Δεκέμβριο 07). Ακούσαμε την πρότασή του, αντιπροτείναμε κάτι κι εμείς και θα ξανασυζητήσουμε".

Για τον ΣΔΟΕ και το θέμα της UEFA, είπε: " Προέκυψε και το πόρισμα του ΣΔΟΕ και η καθυστέρηση που υπάρχει, θα ωφελήσει καθώς θα προστεθούν και τα υπόλοιπα πρόστιμα στον διακανονισμό. Το πρόβλημα είναι πως θα εξοφληθούν τα χρήματα για να πάρουμε την αδειοδότηση για το UEFA. Η ΕΠΟ, όσο καλή διάθεση κι αν έχει, δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς είμαστε υπότροποι. Πρέπει η ομάδα να βρει οπωσδήποτε αυτά τα λεφτά, καθώς αν δεν τα βρει, δεν μπορεί αρχικά να λάβει συμμετοχή στο κύπελλο UEFA και στη συνέχεια μπορούν να συμβούν κι άλλα, χειρότερα...".

Τελειώνοντας αναφέρθηκε στον κ. Κασναφέρη διαιτητή στο αυριανό παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας με αντίπαλο το Αιγάλεω: " Αύριο θα έχω την δυνατότητα να μιλήσω με τον κ. Κασναφέρη, ο οποίος εξαντλεί όλα τα όρια αυστηρότητας στον ΠΑΟΚ», για να ολοκληρώσει με ένα κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας του ΠΑΟΚ: «Κάνω κάλεσμα στον κόσμο για να συνεισφέρει οικονομικά μέσω της αγοράς των μετοχών, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα χρήματα για την αδειοδότηση. Η τύχη του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια του λαού του".

Μόνος απών ο Ηλιάδης

Με μοναδικό απόντα τον Στέλιο Ηλιάδη λόγω τραυματισμού, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω. Όλοι οι υπόλοιποι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και έδωσαν κανονικά το παρόν στην τελευταία προπόνηση, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού, Θοδωρή Ζαγοράκη που προσήλθε κατευθείαν από την κλήρωση του Champions League στην Αθήνα, όπου ήταν επίσημος προσκεκλημένος.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με το Αιγάλεω η οποία απαρτίζεται από τους εξής: Αραμπατζή, Βαγγελή, Γεωργιάδη, Γιασουμή, Ζαγοράκη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μελίσση, Μουμίν, Μπαλάφα, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλο, Μπαρκαουάν, Φερνάντεζ, Γκονζάλεζ, Μίετσελ και Τόργκελε.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ