ΠΑΟΚ

Κοινή γραμμή Βεζυρτζή-Οικονομίδη

Κοινή γραμμή Βεζυρτζή-Οικονομίδη
bezirtz

Κοινή γραμμή Βεζυρτζή-Οικονομίδη

Πρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος ουσιαστικά αντιλήφθηκαν ότι τα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν προς όφελος ούτε των ιδίων αλλά ούτε και του ΠΑΟΚ όπως άλλωστε φάνηκε και στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Στην διάρκεια αυτού λοιπόν παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν ενωμένοι με σκοπό να λύσουν προβλήματα όπως η πληρωμή των χρημάτων στην εφορία, η ρύθμιση των χρεών και η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο UEFA. Σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ότι καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις έπαιξε η παρουσία συνδεσμιτών του ΠΑΟΚ χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ όπου βρέθηκαν μετά από πρόσκληση του Απόστολου Οικονομίδη.
Αφού ενημερώθηκαν εξέφρασαν τις απόψεις τους για τη λειτουργία του ΠΑΟΚ και κατέστησαν σαφές ότι στο μέλλον δεν θα δεχθούν έγγραφα του ΠΑΟΚ ή θέματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία της ΠΑΕ να δούνε με τόσο απαράδεκτο τρόπο το φως της δημοσιότητας προκαλώντας πλήγματα στο κύρος του συλλόγου. Κατά τα άλλα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα εξετασθεί το θέμα του Αριστοτέλη Μπιτσιάνη και της δικής του παραίτησης.

Επίσης οι κ.κ. Βεζυρτζής και Οικονομίδης ανακοίνωσαν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να έχουν επαφές με κυβερνητικά στελέχη τόσο για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ όσο και για σύναψη χορηγιών.

Επίσης στη διάρκεια της συζήτησης οι κ.κ. Βεζυρτζής και Καδεμλιάδης εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τους ισχυρισμούς του Λάκη Οικονομίδη για πλαστογραφία στην υπογραφή του. Από την πλευρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΑΕ απαντώντας υποστήριξε ότι δεν εννοούσε κανέναν από τους παριστάμενους χωρίς όμως και να κατονομάσει ποιόν ή ποιους και ακόμα διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για πλαστογράφηση της υπογραφής του αλλά για πανομοιότυπη υπογραφή που βρέθηκε σε έγγραφο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στα εκτός των διοικητικών ένα θέμα που απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Μάρτσιν Μίετσελ, με τους επιτελείς της ΠΑΕ να μην έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους. Ωστόσο συμφώνησαν ότι δεν έχουν τίθεται θέμα για επιβολή προστίμου με δεδομένο ότι του οφείλονται χρήματα από την τελευταία δόση, ενώ στο επόμενο συμβούλιο θα συζητηθεί και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σήμερα το πρωί εξάλλου καταβλήθηκε στην Super League το ποσό των 82.000 ευρώ, ποσό που τα μέλη της ΠΑΕ αποφάσισαν να το καλύψουν εκ των έσω, που είχε να κάνει με χρέος προς την λίγκα και να μην κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ να χάσει το παιχνίδι με το Αιγάλεω ή και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Τέλος αυτό που επίσης αποφασίσθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο είναι ρόλο υπευθύνου επικοινωνίας να αναλάβει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ