ΠΑΟΚ

Μίετσελ: "Κουράστηκα"

Μίετσελ: "Κουράστηκα"
μιετσελ

Οργή, κούραση και αγανάκτηση χαρακτηρίζουν τα λεγόμενα του Μάρτσιν Μίετσελ

Ο Μάρτσιν Μίετσελ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στα Σπορ του Βορρά, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κινήθηκε εντελώς λανθασμένα στο μετεγγραφικό παζάρι τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα, τόνισε πως έχει κουραστεί, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως αν η ομάδα δεν είχε αυτό που ονομάζουμε βαριά φανέλα, τότε ίσως και να κινδύνευε, με υποβιβασμό.
Πολλά, έχουν ακουστεί όμως και για το ενδεχόμενο προσφυγής του Πολωνού στράικερ για να κερδίσει την ελευθερία του το καλοκαίρι. Ο ίδιος αποκλείει οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο. "Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα μέχρι το καλοκαίρι. Άρχισα μια προσπάθεια με τα υπόλοιπα παιδιά από πέρυσι και δεν πρόκειται να την αφήσω στη μέση. Θα τα δώσω όλα για να βγει η ομάδα στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Άλλωστε και το περασμένο καλοκαίρι μπορούσα να προχωρήσω σε προσφυγή, αλλά δεν το έκανα. Μίλησα με το Ζαγοράκη και ορισμένα άλλα παιδιά και αποφάσισα να μείνω και να παλέψω. Και θα το κάνω μέχρι το τέλος".

Όσο για τις σκέψεις του για το καλοκαίρι; Ο ίδιος δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του, όμως τα λόγια του βγάζουν μια πικρία γι αυτές του ΠΑΟΚ...

"Θα δούμε τι θα συμβεί. Αν δεν με θέλουν να συνεχίσω, όπως φαίνεται, ας με αφήσουν να πάω σε κάποια άλλη ομάδα και με τα λεφτά μου να βρούνε κάποιο καλύτερο" Όπως ο ίδιος τονίζει όμως, η δήλωσή του αυτή δεν σημαίνει, ότι και εκείνος δεν θέλει να παίζει στον ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός "ξεσπάθωσε" κατά των μετεγγραφικών κινήσεων που έγιναν και τις οποίες θεωρεί "μη αποδωτικές", ενώ υπογραμμίζει και την κούραση που έχει επέλθει μετά από την φετινή δύσκολη τόσο για εκείνον όσο και για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ χρονια.

"Εμένα μ’ αρέσει ο ΠΑΟΚ, έχω δεθεί μ' αυτή την ομάδα, αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της ότι, όπως αυτός έχει κουραστεί να τη βλέπει σ’ αυτή την κατάσταση, έτσι συμβαίνει και με εμάς τους παίκτες. Και εγώ προσωπικά κουράστηκα από το ποδόσφαιρο που παίζαμε στην Κέρκυρα.

Όλοι μας έχουμε κουραστεί να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ σ’ αυτή την κατάσταση. Το περασμένο καλοκαίρι λέγαμε όλοι να έρθουν ένας-δύο καλοί μπαλαδόροι για να αποδώσει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο και αυτό δεν συνέβη ποτέ. Έγιναν πέντε-έξι μεταγραφές παικτών που δεν απέδωσαν τίποτα. Ήρθαν οι δύο Περουβιανοί, ο Σεγάρα και ο Ρεμπόσιο και μετά από λίγο καιρό έφυγαν χωρίς ποτέ να παίξουν και να προσφέρουν.

Μετά αποκτήσαμε τον Πια για να έρχεται απλά στη Σουρωτή. Γιατί έπρεπε να κάνουμε τόσες πολλές μεταγραφές; Ας ερχόταν ένας – δύο καλοί παίκτες. Είναι δυνατό να γίνονται μεταγραφές από CD; Αν σου δώσω ένα CD με επιλεγμένες, δικές μου φάσεις, εγώ φαίνομαι σαν το Μαραντόνα. Πριν έρθει ένας παίκτης πρέπει κάποιος μέσα από την ομάδα να τον έχει δει τρεις, τέσσερις φορές από κοντά…”

"Να δοθούν τα χρήματα στους μασέρ" αυτή ήταν η πρόταση του Μάρτσιν Μίετσελ για τα όσα δαπανήθηκαν για την περίοδο που έμεινε ο Πιά στην Ελλάδα και μόνο άδικο δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς...

"Και αν ήταν να ‘ρθει ο Πια και να κάθεται, γιατί αυτά τα χρήματα να μη δοθούν στους ανθρώπους της ομάδας; Γιατί να μη δοθούν στους μασέρ για να κάνουν καλύτερο μασάζ, με μεγαλύτερη όρεξη; Γιατί να μη δοθούν 50.000 ευρώ για να βελτιωθεί η κατάσταση των γηπέδων στα οποία προπονούμαστε; Ήρθε ο νέος προπονητής και έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, δεν μπορεί να δουλέψει..."

Στην ερώτηση, αν τελικά είναι όλα τόσο... "μαύρα" στον ΠΑΟΚ, ο Μίετσελ, δεν απαντά ευθέως παρά προτιμά να τονίσει πια είναι τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν, ώστε η ομάδα να ξαναφτάσει τα... περασμένα μεγαλεία.

"Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, αλλά όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατό να στηρίζεται μόνο σε μικρούς. Χρειάζονται και ποδοσφαιριστές έτοιμοι, για να υπάρχει η σωστή χημεία. Εδώ και λίγο καιρό έχουν έρθει στο τεχνικό τιμ κάποια νέα πρόσωπα, τα οποία έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και βάλουν μία τάξη. Δεν γίνεται, όμως, να δουλέψουν μόνοι τους. Χρειάζεται οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Να γίνει ένα τμήμα σκάουτερς οι οποίοι θα παρακολουθούν από κοντά τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, έτσι ώστε να αποκτηθούν όχι έξι ή επτά , αλλά ένας, δύο παίκτες που θα έχουν τα φόντα να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Αν φέτος βρισκόμαστε στην τέταρτη-πέμπτη θέση, αυτό οφείλεται μόνο στο όνομα του ΠΑΟΚ. Στον αέρα που έχει αυτή η ομάδα όταν παίζει στην Τούμπα, με τον κόσμο στο πλευρό της. Αυτός είναι ο λόγος που καταφέραμε και κερδίσαμε κάποια παιχνίδια.

Δεν είναι δυνατό να έρχονται ομάδες όπως η Λάρισα, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος στην έδρα μας και να παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο από εμάς. Και όταν πάμε μακριά από την Τούμπα, τότε… χανόμαστε. Αν φέτος φορούσαμε τις φανέλες του Ιωνικού τότε θα είχαμε πολλά προβλήματα".

Έτοιμος ο Ζαγοράκης

Στα αγωνιστικά ενθαρρυντικά είναι και τα μηνύματα για τον αρχηγό της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, που έβγαλε σχεδόν όλη την προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά λίγο πριν την ολοκλήρωσή της.

Έτσι, μόνο ο Στέλιος Ηλιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, παρόλο που η βελτίωση στον τραυματισμό του είναι εμφανής.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και ξεκίνησε στις 11:00, περιείχε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Τα εισιτήρια με Αιγάλεω
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με το Αιγάλεω, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 10.Μαρ.2007 και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

TΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα VIP: 100 ευρώ
Θύρα 1: 50 ευρώ
Θύρες 2, 3: 20 ευρώ
Θύρες 5, 6: 15 ευρώ
Θύρα 4, 7: 10 ευρώ










































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ