ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει τουλάχιστον τρεις παίκτες τον Γενάρη, αυτά ψάχνει στην αγορά ο Δικέφαλος

Ο Ιβάν Σαββίδης αγκαλιά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα.
Ο Ιβάν Σαββίδης αγκαλιά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τουλάχιστον 3 κινήσεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μάλιστα ποιοτικές για να γίνει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για να προσθέσει λύσεις στο δυναμικό του και να ενισχύσει θέσεις στις οποίες φάνηκε ότι υπάρχουν ζητήματα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ψάχνουν έναν μεσοεπιθετικό για να ικανοποιήσουν την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έμεινε χωρίς αντίκρισμα το περασμένο καλοκαίρι και αναζητούν και αμυντικούς. Έναν ακραίο για τη δεξιά πλευρά της άμυνας και έναν στόπερ. Η ανάγκη για ενίσχυσης στο κέντρο της αμυντικής γραμμής προκύπτει κυρίως από το γεγονός ότι τα εκπνέουν στο τέλος της σεζόν τα συμβόλαια των τριών από τους πέντε στόπερ που ανήκουν στο ρόστερ και μάλιστα αυτών που στο ξεκίνημα του προγραμματισμού του Δικεφάλου ήταν θεωρητικά βασικοί: Ίνγκασον, Βαρέλα και Κρέσπο.

Με τον Ισλανδό να έχει ξεκινήσει να παίρνει παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους μετά την πολύμηνη απουσία του, οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του πήγαν πίσω χρονικά. Για την ώρα τουλάχιστον δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις σχετικά με τους… Διόσκουρους Βαρέλα και Κρέσπο και όπως είναι λογικό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο στην Τούμπα κοιτούν κεντρικούς αμυντικούς, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε μια τέτοια περίπτωση η οριστική διαμόρφωση του ρόστερ για το κέντρο της άμυνας θα καθοριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει κοινή απόφαση που πάρθηκε από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου (που ελλείψει τεχνικού διευθυντή θα έχει και πάλι σημαντικό ρόλο στις μεταγραφικές επιλογές) για ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη.

Το πόσο σημαντική θα είναι αυτή θα εξαρτηθεί από το μπάτζετ που θα διατεθεί για μεταγραφές και που για την ώρα δεν φαίνεται να έχει καθοριστεί. Ο Ιβάν Σαββίδης που έχει θέσει υψηλούς στόχους σε μια από τηλεδιασκέψεις που είχε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου αναφέρθηκε στις μεταγραφές του χειμώνα.

"Τον Γενάρη θα είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις που χρειάζονται σε συνεννόηση με τον προπονητή και θα προχωρήσουμε σε αυτές", είχε τονίσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δείχνοντας διάθεση να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα του προκειμένου να διεκδικήσει το μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ