ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι λόγοι που θα αναζητηθεί δεξιός μπακ τον Γενάρη

Ο Ροντρίγκο Σοάρες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα για τα προκριματικά του Europa Conference League.
Ο Ροντρίγκο Σοάρες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα INTIME

Οι σκάουτ του ΠΑΟΚ ξεσκονίζουν τους φακέλους τους με ακραίους αμυντικούς καθώς σε αυτή τη θέση θα αναζητηθεί ενίσχυση για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Ενδιαφέρον για τον Σοάρες από την Τουρκία.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τον Ιανουάριο ενίσχυση για τα άκρα της άμυνας του και μάλιστα οι αναζητήσεις του αφορούν κυρίως την δεξιά της πλευρά. Οι λόγοι που αναγκάζουν τους ανθρώπους του Δικεφάλου να κοιτάξουν και πάλι τους φακέλους τους με τους δεξιοπόδαρους ακραίους αμυντικούς είναι αρκετοί.

Πρώτα από όλα είναι δεδομένο ότι το ρόστερ χρειάζεται μια πιο ποιοτική λύση από τον Λούκας Τέιλορ. Ο Βραζιλιάνος που αποκτήθηκε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, ενώ είναι καλός επιθετικά, δείχνει πως έχει ζητήματα κυρίως στην ανασταλτική συμπεριφορά του. Κάτι που άλλωστε έχει παραδεχθεί και ο ίδιος, τονίζοντας ότι δουλεύει στις αδυναμίες του και προσπαθεί να βελτιωθεί.

Στα δεξιά, υπάρχει επίσης ο Ροντρίγκο Σοάρες, που μοιάζει να είναι περισσότερο συνεπής από το συμπατριώτη του στα ανασταλτικά καθήκοντά του, αλλά λιγότερο συμμετοχικός από αυτόν στην επίθεση και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Το συμβόλαιο του Ροντρίγκο εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, μεγάλη διάθεση για την ανανέωση του. Και αυτό παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από ομάδες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα από την Τουρκία. Οι κρούσεις προς τον Βραζιλιάνο μπακ δεν αποκλείεται να προκαλέσουν εξελίξεις στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, στην οποία μοιάζει δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για δεξί μπάκ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ