ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δύο ερωτηματικά για το ντέρμπι

Ο Ουάρντα από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη /8-5-2021
Ο Ουάρντα από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη /8-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θα παρατάξει την ομάδα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/5) με τον Άρη ο Πάμπλο Γκαρσία.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (9/5, 15:00, NOVA)ολοκληρώθηκε με τους Καγκάβα, Κρέσπο και Ελ Καντουρί σταθερά στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου, τον Ίνγκασον να παραμένει σε καθεστώς ειδικής μεταχείρισης λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο γόνατο και τον Πάμπλο Γκαρσία να μην ανακοινώνει αποστολή.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι σε περίπτωση νίκης επί του Άρη η ομάδα του – αν δεν εξασφαλίζει- κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος που είναι και ο βασικός της στόχος στα playoffs.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα απουσιών και ο προπονητής του δεν έχει λόγους να αλλάξει και πολλά. Έτσι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην τριάδα των στόπερ τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Μιχαηλίδη. Στις δύο πλευρές θα αγωνιστούν Ροντρίγκο Σοάρες και Ράχμαν Μπάμπα με κεντρικούς χαφ τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Στέφαν Σβαμπ.

Αν υπάρχουν ερωτηματικά αυτά αφορούν την επίθεση. Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μοιάζει δεδομένο ότι θα πάρει φανέλα βασικού και οι άλλες δύο θέσεις διεκδικούνται από τέσσερις ποδοσφαιριστές. Αυτή στο ένα άκρο από τους Αμρ Ουάρντα, που βρίσκεται όπως παραδέχθηκε και ο Σνάουτσνερ στις δηλώσεις του σε εξαιρετική κατάσταση και Χρήστο Τζόλη και αυτή στην κορυφή της επίθεσης από τους Σβιντέρσκι και Κρμέντσικ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ