ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμβόλαιο στήριξης στον Σαλαμούρα

ΠΑΟΚ: Συμβόλαιο στήριξης στον Σαλαμούρα
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού Αχιλλέα Σαλαμούρα που κάνει αποθεραπεία για να ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 22χρονος Αχιλλέας Σαλαμούρας στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστού σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β' και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Ο Δικέφαλος δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του στο νεαρό μέσο και του ανανέωσε το συμβόλαιο για μια ακόμη σεζόν.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αχιλλέα Σαλαμούρα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό, με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή.

Μέσος με ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης.

Πρωταθλητής με την Κ19, παραχωρήθηκε στη συνέχεια δανεικός στoν ΝΠΣ Βόλος και στη Νίκη Βόλου κι επέστρεψε για να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα το περασμένο καλοκαίρι και να γίνει ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β.

Είναι αξιοσημείωτο, φυσικά, το ότι είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών.

Ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν καθώς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη ρήξη χιαστού κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης.

Ο Σαλαμούρας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου για μία ακόμα σεζόν και τον περιμένουμε γρήγορα πίσω στα γήπεδα!" αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ .

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ