ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο νήμα θα κριθούν οι μεταγραφές

Ο Ζοζέ Μπότο στην πρώτη του φωτογράφιση ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην Τούμπα | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μπότο στην πρώτη του φωτογράφιση ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην Τούμπα | 29 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Τι ισχύει με την προσπάθεια που κάνουν στην Τούμπα για την απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού και πώς μπορεί να προκύψουν και άλλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει πέντε ημέρες στη διάθεσή του να ολοκληρώσει τις κινήσεις του στο μέτωπο των μεταγραφών του. Σήμερα (27/1) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και να παρουσιαστεί από τον Δικέφαλο ο Φιλίπε Σοάρες, που θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του Ζοζέ Μπότο στη χειμερινή περίοδο, μετά από αυτή του Ζόαν Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική, έχει τις επιστροφές των Τσόλακ και Ζαμπά που αποτελούν νέα πρόσωπα την ώρα που από την Τούμπα αποχώρησαν τέσσερις: Σβιντέρσκι, Ροντρίγκο Σοάρες, Καγκάβα και Κωνσταντέλιας.

Οι εξελίξεις θα δείξουν αν ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής κρύβει και άλλον άσο στο μανίκι του και θα προλάβει να κλείσει συμφωνία τουλάχιστον για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Η αναζήτηση για έναν ακραίο επιθετικό δεν φαίνεται να είναι τόσο προχωρημένη όσο φαινόταν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο υπάρχουν, στενά έστω, περιθώρια μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Το αν τελικά ο ΠΑΟΚ θα κάνει και τρίτη μεταγραφή τον Γενάρη θα κριθεί όπως όλα δείχνουν την τελευταία στιγμή την ώρα που στην Τούμπα ασχολούνται και με τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το βάρος έχει πέσει στην περίπτωση του Άντερσον Εσίτι. Ο Νιγηριανός χαφ που εκτός των άλλων έχει και μεγάλο σε αποδοχές συμβόλαιο πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Ρουμάνο τεχνικό. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο έχει υποχωρήσει στην ιεραρχία των χαφ του Δικεφάλου γεγονός που τον καθιστά ως "μη απαραίτητο".

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία που λέει ότι ο, πάντα δραστήριος εκπρόσωπος του, έχει φέρει πρόταση για τον πελάτη του που όπως είναι λογικό απασχολεί σοβαρά του ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά η περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Μάλμε, δεν είναι στη λίστα αυτών που "καίνε" τον Ζοζέ Μπότο. Και αυτό διότι από την μια δεν έχει έρθει φτάσει στην Τούμπα πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Δικεφάλου -παρά τα όσα ακούγονται για το ενδιαφέρον της Φενέρ- και από την άλλη από την στιγμή που παραχωρήθηκε ήδη ο Σβιντέρσκι, η παραμονή του στην ομάδα μοιάζει να είναι αναγκαία.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι το ενδιαφέρον της Μάλμε για τον Κροάτη, μπορεί φαινομενικά να έχει ατονήσει αλλά παραμένει υπαρκτό με τις μεταγραφές στην Σουηδία να τελειώνουν πολύ αργότερα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ