ΠΑΟΚ

Τσόλακ: "Γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι"

Ο Αντόνιο Τσόλακ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Αντόνιο Τσόλακ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME

Ο Αντόνιο Τσόλακ εμφανίστηκε χαρούμενος που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του στη Μάλμε, αναφέροντας πως ο Δικέφαλος απαρτίζεται από ένα δυνατό σύνολο, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Αντόνιο Τσόλακ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη ως όφειλε και από την 1η Ιανουαρίου ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Μάλμε.

Στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι χαρούμενος που γύρισε στο "παλιό του σπίτι", αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν συμβεί, υποστηρίζοντας πως ο Δικέφαλος απαρτίζεται από ένα δυνατό σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Το ξεκίνημα με εμένα και τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο εύκολο, έτσι πήγα στην Μάλμε, όπου είχα μια επιτυχημένη σεζόν. Τώρα είμαι και πάλι εδώ, δυνατός, βλέπω τα πράγματα θετικά. Θα έλεγα ότι γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι".

Για το τι άλλαξε στον χρόνο που έλειψε και πόσο διαφορετικός έχει επιστρέψει στην ομάδα: "Νομίζω πως ως άνθρωπος δεν θα αλλάξω ποτέ. Είμαι ο ίδιος παίκτης και ο ίδιος άνθρωπος. Όταν κάποιος μου δίνει χώρο και εμπιστοσύνη, μπορώ να δείξω την ποιότητα μου. Δεν έχασα ποτέ την ικανότητα μου στο να σκοράρω, δεν σταμάτησα ποτέ να τρέχω και να παλεύω, να είμαι ο παίκτης που ήμουν. Τώρα νομίζω πως επέστρεψα στο ίδιο περιβάλλον, αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στον ΠΑΟΚ".

Για τις διαφορές που βρήκε στον ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του: "Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και με καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ καλό αυτό. Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Γνώρισα και τον καινούργιο προπονητή. Έχω ακούσει πολλά καλά γι' αυτόν, τώρα δουλεύω μαζί του για λίγο και βλέπω πως αρέσει ο ένας στον άλλον. Είναι σημαντικό αυτό, τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα. Μου έδωσε ήδη τα πρώτα λεπτά και ελπίζω πως όλα θα είναι καλά στο μέλλον".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ