ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πολλά τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα, λίγος ο χρόνος

Ο Βίκτορ Κλάεσον με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας
Ο Βίκτορ Κλάεσον με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας © 2020 FANCOIS MORI / AP IMAGES

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την οριστικοποίηση του ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον ψάχνει ενίσχυση εκτός των άλλων θέσεων και στην κορυφή της επίθεσής του.

Δυο εβδομάδες περίπου πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη πολλά ανοικτά μέτωπα.

Ο Δικέφαλος αναζητούσε ήδη ένα ακραίο επιθετικό μετά την παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, έναν μπακ για το αριστερό άκρο της άμυνας του και ένα παίκτη για τη θέση "δέκα" έχοντας ξοδέψει πολύ χρόνο στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα οι άνθρωποι του είναι αναγκασμένοι να ψάξουν και έναν ακόμη επιθετικό.

Το να καλυφθεί το κενό του Πορτογάλου μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Ολιβέιρα δεν μόνο είναι ένας παίκτης ο οποίος σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι για να πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε και ένα μεγάλο συμβόλαιο, ανεβάζοντας τον πήχη και για την ανανέωση του Κάρολ Σβιντέρσκι.

Έτσι ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν φορ κρούσης που θα μπορεί να μπει στα παπούτσια του Ολιβέιρα και να είναι διαθέσιμος για δανεισμό. Η περίπτωση του Πέταρ Μούσα πληροί ως ένα βαθμό τις προϋποθέσεις, ωστόσο ο Δικέφαλος θα πρέπει άμεσα να αποφασίσει και να κινηθεί για την απόκτηση του.

Υπάρχουν και άλλοι φορ που ενδιαφέρουν και ένας από αυτούς είναι και ο Τσούμπα Άκπομ . Λογικό αν σκεφτεί κανείς την τακτική που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ και την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Λουτσέσκου στους παίκτες με τους οποίους κατέκτησε το νταμπλ.

Από εκεί και πέρα και ενώ είναι άγνωστο μέχρι πότε ο ΠΑΟΚ τον Τζιοβίνκο να ξεκαθαρίσει την σχέση του με την Αλ Χιλάλ, δυνατά στο προσκήνιο βρέθηκε ο Βίκτορ Κλάεσον. Ο Σουηδός, για τον οποίο ο Δικέφαλος είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι αν αποκτηθεί θα είναι μια ποιοτική ενίσχυση στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ωστόσο και στην δική του περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι η Κράσνονταρ ενδιαφέρεται και μάλλον θα αποκτήσει άλλον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Κλάεσον αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του αν περιμένει τις εξελίξεις.

Σε ότι αφορά στο θέμα του αριστερού μπακ ο ΠΑΟΚ περίμενε εδώ και εβδομάδες να…ωριμάσουν οι συνθήκες με τον Ράχμαν Μπάμπα και την Τσέλσι. Ο χρόνος ωστόσο μετρά αντίστροφα με τους Άγγλους να προτιμούν μια πώληση παρά έναν νέο δανεισμό του Γκανέζου και τον ίδιο τον παίκτη να έχει πρόταση από τη Γαλλία την οποία εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον.

Έτσι όλα δείχνουν ότι κάποια στιγμή στην Τούμπα θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον Γιαν Μπορίλ προκειμένου ο Ραζβάν Λουτσέσκου να αποκτήσει μια ακόμη ποιοτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Ο ΠΑΟΚ στις επόμενες δύο εβδομάδες -έχοντας να παίξει και στους δυο αγώνες με την Ριέκα τη συμμετοχή του στους ομίλους του Conference League- θα πρέπει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να καλύψει σημαντικές θέσεις στο ρόστερ του.

Για να τα καταφέρει το μοντέλο που ακολουθείται φέτος το καλοκαίρι στις μεταγραφές, χωρίς τεχνικό διευθυντή και με την συνεργασία προπονητή, τμήμα σκάουτινγκ και διοίκησης θα πρέπει να λειτουργήσει άψογα.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ