ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή σε Μπάμπα Ράχμαν

Ο Μπάμπα Ραχμάν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μπάμπα Ραχμάν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Μπάμπα Ράχμαν βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και ο ΠΑΟΚ μοιάζει για αυτόν ιδανικός προορισμός. Η εκτίμηση του Ραζβάν Λουτσέσκου στις δυνατότητές του και η ολική επαναφορά του στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά εδώ και καιρό ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετοί υποψήφιοι στις λίστες των ανθρώπων του Δικεφάλου η περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν δεν είχε εγκαταλειφθεί ποτέ.

Ο Δικέφαλος παρακολουθούσε τις εξελίξεις και τις προσπάθειες της Τσέλσι να αποδεσμευτεί από το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη για τον οποίο το καλοκαίρι του 2015 ξόδεψε 26 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.

Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Μπάμπα ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας και πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτιμά τις ικανότητες του, τηρούσε στάση αναμονής θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον ξαναφέρει στην Τούμπα.

Φαίνεται πως η τακτική του ΠΑΟΚ αποδίδει με την Τσέλσι να έχει πλέον μικρά χρονικά περιθώρια για να αποφασίσει το μέλλον αρκετών από τους 42 ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει συμβόλαια. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, μαζί με τους εκπροσώπους του Μπάμπα δουλεύουν το ενδεχόμενο ενός νέου δανεισμού του 27χρονου μπακ.

Και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τούμπα, αναγνωρίζοντας πως η προηγούμενη παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ήταν ευεργετική στην προσπάθεια του να επαναφέρει σε ανοδική πορεία την καριέρα του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ