ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανατρέπει τα δεδομένα ο τραυματισμός του Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να ξεκινά έρευνα αγοράς για φορ.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα play offs του Europa Conference League, επικρατώντας 2-0 επί της Μποέμιανς στην Τούμπα, όμως ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα, ανατρέπει τα μέχρι πρότινος δεδομένα στον Δικέφαλο.

Ο χρόνος αποθεραπείας του Πορτογάλου αναγκάζει το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ να ξεσκονίσει τους φακέλους του με τους φορ κρούσης, χωρίς για την ώρα όμως, να έχει παρθεί οριστική απόφαση για μεταγραφή ενός ακόμη επιθετικού

Ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα "μπερδεύει" ακόμη περισσότερο τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Ο χρόνος απουσίας του Πορτογάλου δεν μπορεί για την ώρα να εκτιμηθεί με ακρίβεια. Και αυτό διότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου θα αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στον αγώνα με την Μποέμιανς. Και από την απόφαση που θα πάρουν θα εξαρτηθεί και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Το πλήγμα για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό όσο και αν διαρκέσει η αποθεραπεία του Πορτογάλου. Δεν πρέπει άλλωστε, να ξεχνά κανείς ότι ο Ολιβέιρα αποτέλεσε επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον προπονητή του Δικεφάλου να επιμένει στην απόκτηση του και να περιμένει για αρκετό καιρό την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να παρακολουθεί την αγορά για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη φορ, ωστόσο απόφαση για να αποκτηθεί επιθετικός, μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά και έτσι το τμήμα σκάουτινγκ προετοιμάζει προτάσεις για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης της ομάδας, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί ότι η απουσία του Ολιβέιρα θα είναι πολύμηνη.

Όπως και να έχει ο Λουτσέσκου τουλάχιστον για τα παιχνίδια με τη Ριέκα θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του υπολογίζοντας μόνο στον Κάρολ Σβιντέρσκι και τον νεαρό Γιώργο Κούτσια, που αυτήν την στιγμή αποτελούν τις μοναδικές λύσεις που υπάρχουν στο ρόστερ του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ