ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Ολιβέιρα, κίνδυνος να μείνει εκτός μέχρι και για τρεις μήνες

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς
Ο Νέλσον Ολιβέιρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς IN TIME

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει εκτός μέχρι και για τρεις μήνες.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκρίθηκε στα play offs του Europa Conferenece League, επικρατώντας 2-0 της Μποέμιανς στη ρεβάνς στην Τούμπα, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει αλώβητος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νέλσον Ολιβέιρα για το επόμενο διάστημα, με τον Πορτογάλο επιθετικό να στέκεται ιδιαίτερα άτυχος.

Για την ακρίβεια, ο 30χρονος φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στο ματς με την Μποέμιανς, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων μόνο ευχάριστα δεν ήταν, καθώς έδειξαν πως έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μείνει εκτός μέχρι και για τρεις μήνες, εφόσον υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μια δυσάρεστη κατάσταση τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον Δικέφαλο, που καλείται να βρει λύση για τη γραμμή κρούσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Ο Νέλσον Ολιβέιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μποέμιανς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί ο τρόπος της αποθεραπείας του και ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ