ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βίκτορ Κλάεσον επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο

Ο Βίκτορ Κλάεσον με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας
Ο Βίκτορ Κλάεσον με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ αναθέρμανε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 29χρονου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού Βίκτορ Κλάεσον, ο οποίος ανήκει στη Κράσνονταρ και έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ προχωράει την περίπτωση του 29χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού, Βίκτορ Κλάεσον, ο οποίος αγωνίζεται στην Κράσνονταρ και έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2022.

Η παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς έχει φέρει λεφτά στα ταμεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, η οποία είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Κλάεσον ήταν μια περίπτωση που είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο και την περσινή σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ αναμετρήθηκε με την Κράσνονταρ για τα playoffs του Champions League.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει την πρόκριση στην κορυφαία τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση θα είχε αποκτήσει και τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, μια και οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από το Champions League.

Ο Κλάεσον αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό φτερό της επίθεσης, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως "δεκάρι" αλλά και ως φορ. Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία στην "transfermarkt" κυμαίνεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε δύο ομάδες της χώρας του, της Βαρνάμο και Έλφγσμποργκ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ