ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχονται μεταγραφές και ανακατατάξεις στο ρόστερ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Οι τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου θα φέρουν ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, που δεν θα περιοριστούν στις θέσεις που ήδη υπάρχουν εκκρεμότητες και αναζητήσεις.

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στην Αγγλία για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στην Νόριτς και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τα "καναρίνια".

Ο νεαρός επιθετικός όχι μόνο θα φέρει ποσό ρεκόρ στα ταμεία του Δικεφάλου αλλά γίνεται και ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – μετά την παραχώρηση του Θοδωρή Ζαγοράκη στη Λέστερ - που ο ΠΑΟΚ δίνει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναζητούν τον αντικαταστάτη του (σύμφωνα με πληροφορίες τον έχουν ήδη βρει) και προχωρούν και τις υπόλοιπες μεταγραφικές τους κινήσεις, έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του την πρόκριση επί της Μποέμιανς στον αγώνα της Πέμπτης.

Το να προχωρήσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στα πλέι οφ του Conference League και στη συνέχεια στους ομίλους της διοργάνωσης είναι κρίσιμο και για τα μεταγραφικά του Δικεφάλου που ήδη παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα είναι αρκετές και σημαντικές στο τελευταίο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου.

Όπως όλα δείχνουν οι κινήσεις που θα γίνουν μετά τον αγώνα της Πέμπτης δεν θα περιοριστούν στις θέσεις που ήδη οι επιτελείς της ομάδας αναζητούν ενίσχυση (εξτρέμ, «δεκάρι», αριστερός μπακ) και έχουν ανοικτά μέτωπα. Και αυτό διότι αναμένονται εξελίξεις και σε θέσεις που αυτή την ώρα φαίνεται να είναι πλήρεις.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ