ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοιτάζει την περίπτωση Μούσα για αντικαταστάτη του Ολιβέιρα

Ο Πέταρ Μούσα στην αναμέτρηση της Σλάβια Πράγας κόντρα στην Χαποέλ Μπερ-Σεβά
Ο Πέταρ Μούσα στην αναμέτρηση της Σλάβια Πράγας κόντρα στην Χαποέλ Μπερ-Σεβά 2020 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Πέταρ Μούσα της Σλάβιας Πράγας, ώστε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, εάν ο Νέλσον Ολιβέιρα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά απ' τις συνέπειες του τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και κινδυνεύει να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στον Δικεφάλο προετοιμάζονται ακόμη και για το χειρότερο σενάριο.

Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση νέες εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί ο Πορτογάλος σέντερ φορ, να δείξουν ότι χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει για περισσότερο διάστημα εκτός.

Στον Δικέφαλο είναι προετοιμασμένοι και έχουν ετοιμάσει μία λίστα ποδοσφαιριστών για την αντικατάστασή του. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα βρίσκεται και ο Πέταρ Μούσα, ο οποίος ανήκει στη Σλάβια Πράγας έως το 2024. Εάν χρειαστεί, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κινηθεί για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο 23χρονος Κροάτης επιθετικός έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια ήδη τη φετινή σεζόν, τα δύο εξ αυτών στα προκριματικά του Champions League. Πέρσι έπαιξε ως δανεικός το δεύτερο μισό της σεζόν ξανά ως δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου, όπου σκόραρε ένα γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ