ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύσκολη η επόμενη ημέρα στην Τούμπα, δεν βγαίνει το σχέδιο του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Σε περίοδο μεγάλη κρίσης μπήκε ο ΠΑΟΚ μετά την εισβολή των οπαδών του, την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι με τον Άρη και την αγωνιστική "κατάρρευση" της ομάδας να είναι φανερή.

Την επόμενη του επεισοδιακού ντέρμπι με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ μετρά τις πληγές του σε όλα τα επίπεδα. Η προσωρινή διακοπή του αγώνα εξαιτίας της εισβολής των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με πιθανή τιμωρία που θα είναι λογικά 2-4 αγωνιστικές "κεκλεισμένων των θυρών" και χρηματικό πρόστιμο από 50 μέχρι 250 χιλιάδες ευρώ.

Τα πράγματα θα μπορούσαν βέβαια να είναι πολύ χειρότερα αν δεν ολοκληρωνόταν τελικά το παιχνίδι και η διακοπή που προκάλεσαν οι οπαδοί ήταν οριστική. Σε μια τέτοια περίπτωση τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καταστροφικά για όλη την φετινή χρονιά της ομάδας.

Αναμένεται η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη

Είναι λογικό μετά από όσα έγιναν στην Τούμπα χθες το βράδυ να αναμένεται με κάποιον τρόπο η αντίδραση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου σε τέτοιες περιπτώσεις κρίσεων συνηθίζει να μην αντιδρά άμεσα αλλά αφού πρώτα έχει αναλύσει τα δεδομένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αναζητηθούν ευθύνες για όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους εντός και κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου και φυσικά για το πως τα πράγματα έφτασαν μέχρι εδώ.

Εκτός όλων των άλλων σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό του μοιάζει απαραίτητη ακόμη και μια δημόσια τοποθέτηση από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη που θα ξεκαθαρίζει την κατάσταση αναφορά με τους στόχους και το μέλλον της ομάδας.

Δεν βγαίνει το αγωνιστικό σχέδιο του Λουτσέσκου

Αγωνιστικά τα ζητήματα που έχουν προκύψει είναι πολλά και σημαντικά. Ο Λουτσέσκου περιέγραψε την εικόνα της ομάδας του στα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ως "κατάρρευση" δείχνοντας σε όλες τις διαστάσεις της την εικόνα που επικρατεί. Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τρία 90λεπτά χωρίς να σκοράρει, οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του, αν όχι, όλοι δείχνουν να είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δυστυχώς για τον Ρουμάνο τεχνικό το σχέδιό του δεν του βγαίνει.

Ο Δικέφαλος δείχνει να είναι μια ομάδα χωρίς ενέργεια και δυνάμεις, χωρίς αυτοπεποίθηση και χωρίς κάποιον ορατό τρόπο να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη. Μέχρι τότε όμως έχει να δώσει πολλά παιχνίδια.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ