ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δίνει μάχη με το χρόνο για την ενίσχυσή του πίσω από τον φορ

Ο Άντεμ Λιάιτς με τη φανέλα της Σερβίας κόντρα στο Μαυροβούνιο για το Nations League | 17 Νοεμβρίου 2018
Ο Άντεμ Λιάιτς με τη φανέλα της Σερβίας κόντρα στο Μαυροβούνιο για το Nations League | 17 Νοεμβρίου 2018 @2018 /DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει παίκτη για πίσω από τα φορ τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών, με την περίπτωση του Άνταμ Λιάιτς να παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ενισχύσει μια θέση ιδιαίτερα κομβική, αυτή πίσω από τα φορ και στην ουσία παλεύει με τον χρόνο. Οι περίπτωσεις οι οποίες έχουν απασχολήσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου (Τζιοβίνκο αρχικά και Λιάιτς στη συνέχεια) παρουσιάζουν δυσκολίες. Ο Ιταλός έχοντας εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Αλ Χιλάλ δεν δείχνει να βιάζεται να βρει ομάδα θεωρώντας ότι μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον από ομάδας στο "παράθυρο" των ελεύθερων και έτσι περιμένει.

Η υπόθεση του Σέρβου είναι περισσότερο περίπλοκη, με τον προπονητή της Μπεσίκτας Σερτζέν Γιαλτσίν με δηλώσεις του να επιβεβαιώνει την πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά ταυτόχρονα να μιλά μάλλον απαξιωτικά για το επίπεδο διάθεσης του ποδοσφαιριστή να βρει διέξοδο από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

"Έχουμε χάσει εντελώς τις ελπίδες μας με τον Λιάιτς, γι'αυτό και τον αφήσαμε εκτός ομάδας κι εκτός των αποστολών. Έχω συναντηθεί ιδιαιτέρως με τον παίκτη τουλάχιστον 8 φορές. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Τόσο για εμάς σαν σύλλογο, όσο και για τον ίδιο. Δεν είναι καθόλου καλή η απόδοσή του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός.

Ο Λιάιτς δεν φαίνεται να έχει πειστεί από την πρόταση του ΠΑΟΚ και μέχρι χθες τουλάχιστον δεν έδειχνε και μεγάλη διάθεση να συζητήσει. Η πλευρά του παίκτη εμφανίζει προτάσεις από την Σαουδική Αραβία ωστόσο η πίεση του χρόνου είναι πλέον πολύ έντονη και θα πρέπει να βρει πρώτα λύση σε ότι αφορά στη σχέση του με την Μπεσίκτας -με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει καλή επικοινωνία- και το συμβόλαιο των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε αναμονή για την ανακοίνωση του Μίτριτσα

Σε ότι αφορά την ενίσχυση του υπάρχει πάντα η εκκρεμότητα με την περίπτωση του Αλεξάντρου Μίτριτσα που χαρακτηρίζεται ως γραφειοκρατική καθώς υπάρχει συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του για το δανεισμό του. Ωστόσο με τον χρόνο των μεταγραφών να μετρά πλέον αντίστροφα είναι λογικό να υπάρχει αγωνία για την τύχη της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Μένει ο Μιχάι, ανοιχτό του Λάμπρου

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ δεν έκανε αποδεχτή την πρόταση της Σέριφ Τίρασπολ για το δανεισμό του Ενέι Μιχάι, που τελικά θα παραμείνει στην Τούμπα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θεωρούν ότι ο νεαρός είναι απαραίτητος έστω και ως εναλλακτική στα στόπερ, καθώς ο Ίνγκι Ίνγκασον παραμένει στα πιτς και έτσι αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ.

Εκτός του Μιχάι υπάρχει και η υπόθεση του Λάμπρου. Για τον ακραίο του Δικεφάλου έχει προκύψει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ αλλά και από την Ολλανδία, όπου έκανε καλό όνομα αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ